2777
2789
عنوان

ی سوال کمک

160 بازدید | 17 پست

بچه ها شوهرم الان آمده خونه کمی پیش رفت دستشویی آمد روی الت تناسلیش ی چیز دایره اندازه لوبیا در آمده میترسه میگه میخوام برم دکتر میگم الان دکتر کجا بود ماشین نداریم ول نمیکنه تروخدا هر کی تجربه داره بگه ممنون 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
شاید زگیل تناسلیه... خوب میشه اونا...

ن الان دیده میگه تازه در آمده راس میگه منم ندیده بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 چع جایی نمیشه عکس فرستاد که بگیم کوکو

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
ی چیز دایره زیر پوستیه من میگم جوشه حتما میگه ن ترسیده 

جوشه عزیزم.باد میکنه بعد خودش چرکی میشه.درمیا من کشاله رونم زد دسش زدم شد قد گردو.ولش کردم خودش خوب شد

سالها مثل درختی ک دم نجاریست*** وقت روشن شدن اره وجودم لرزید***ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من ***به تقاضای خود اصرار نباید ورزید
دکتر نرین تو این اوضا کرونا باز بودترازبد.. تو نت یکم سرچ کنین

به نظرم مشکلات پزشکی رو نرین تو نت .من وسواس فکری گرفتم یه مدت دکترم میگفت مسایل پزشکی رو نرو تونت سرچ کن هزار مریضی میا بعد روانت میریزه بهم

سالها مثل درختی ک دم نجاریست*** وقت روشن شدن اره وجودم لرزید***ناهماهنگی تقدیر نشان داد به من ***به تقاضای خود اصرار نباید ورزید
جوشه عزیزم.باد میکنه بعد خودش چرکی میشه.درمیا من کشاله رونم زد دسش زدم شد قد گردو.ولش کردم خودش خوب ...

منم میگم گوش نمیکنه میترسه 

به نظرم مشکلات پزشکی رو نرین تو نت .من وسواس فکری گرفتم یه مدت دکترم میگفت مسایل پزشکی رو نرو تونت س ...

منم زدم چیزای ناجور اورد ندادم شوهرم ببینه گفتم بیشتر میترسه 

منم زدم چیزای ناجور اورد ندادم شوهرم ببینه گفتم بیشتر میترسه 

😊👍🏽

به نظرم مشکلات پزشکی رو نرین تو نت .من وسواس فکری گرفتم یه مدت دکترم میگفت مسایل پزشکی رو نرو تونت س ...

بله درسته ولی تو وضیت کرونا بهتره این جیزا با روشای خونگی خودتو درمان کنی من خودم عفونت داشتم با روشای خونگی درس شدم

بله درسته ولی تو وضیت کرونا بهتره این جیزا با روشای خونگی خودتو درمان کنی من خودم عفونت داشتم با روش ...

عزیزم از کجا بفهمم عفونت دارم بعضی وقتا مایه سفید از واژنم میاد