2777
2789
عنوان

خرید رایگان💎😱⁦🛍️⁩💄

112 بازدید | 8 پست

از این سایت که لینکشو میذارم، می‌تونید بازی کنید و شانس خودتونو امتحان کنید، به صورت شانسی کد تخفیف های مختلف میده، حتی کد ۱۰۰ درصد تخفیف یعنی کاملا رایگان هم بین کد هاش هست

شانستونو امتحان کنید ضرر نداره رایگانه👇⁦🌹

www.banimode.com/bh99/?id=64934

امضا ندارم اثر انگشت زدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یکبار میشه بازی کنی؟ من یبار بازی کردم گفت ۳۵ درصد تخفیف  ولی دیگه نتونستم بازی کنم

آره عزیزم، می‌تونی بقیه رو دعوت کنی تا بازم بهت شانس بده

امضا ندارم اثر انگشت زدم

بعد چطور باید بازی کنی

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

الکی بود

به من کد تخفیف ۳۵ درصدی داد

بعد پیام اومد تا سقف ۵۵۰۰۰ تومان 

ولی وقتی به قیمت ۵۵۰۰۰ تومان خرید کردم گفت ۱۶۰۰۰ تومان تخفیف.

پیامش این بود👇

بانی مد
35% تاسقف55000 ت
کد××××××××××
مهلت استفاده تا ۳ روز

الکی بود به من کد تخفیف ۳۵ درصدی داد بعد پیام اومد تا سقف ۵۵۰۰۰ تومان  ولی وقتی به قیمت ۵۵۰۰ ...

خب عزیزم ۳۵ درصد از پنجاه و پنج هزار تومن خریدت رو تخفیف داده دیگه! سی و پنج درصد تا سقف ۵۵ هزار تومن یعنی شما مثلا صد و خورده ای خرید کنی سی و پنج درصدش میشه پنجاه و پنج هزار تومن، هر چقدر خرید کنی سی و پنج درصد روی اون مبلغ تخفیف میده واضحع که

امضا ندارم اثر انگشت زدم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز