سلام من الان ک دارم تایپ میکنم سرم بشدت دردمیکنه بخاطر رفتارهای بد مادرم.ما یه خانواده ۵نفری هستیم ک من فرزنداول خانواده هستم متاسفانه برادر و خواهرکوچکترمن شبیه مادرم هستن و من شبیه پدرم ازبچگی با سرکوفت ها وتحقیرهای مادرم بزرگ شدم ک تو شبیه بابات اینایی.البته حقم داشت چون برادر و خواهر من رنگ پوست خیلی روشن با موهای بور دارن و اندام خوب و توپری دارن ولی من رنگ پوست سبزه با موهای وز و اندام خیلی لاغر.ب نظرم حق داره ک منو دوست نداشته باشه اما بهش حق نمیدم ک ازارم بده من ازبچگی تاالان بااین حرف بزرگ شدم ک تو هیچی نمیشی تو نمیتونی تو نمیتونی تو عقل نداری و عادت همیشگیشم اینه ک فقط قهر میکنه وحرف نمیزنه یادمه سنم ک کمتربود بهش میگفتم ببخشید فلان اشتباه رو کردم اما جوابمو نمیداد جوابم میداد این بود حرفش ک من تو دنیا و قیامت مادر تو نیستم ولی بحدی بااین حرفش جلو بقیه اعضا خانوادم تحقیرم کرده ک وقتی قهرمیکنه منم باهاش حرف نمیزنم یادمه دوسال پیش داروخانه کارمیکردم و رفتم چشمامو لازک کردم و تایه هفته باید تو اتاق تاریک میبودم فقط روز اول خوب بود روز دوم ب بعد من صبح تا شب با چشمهای عملکرده گریه میکردم تایه هفته ک میگفت چرا کار نمیکنی و درک نمیکرد ک نباید نور ب چشمم بخوره همیشه پشت سرم ب خاله هام دخترخالم میگه جوری ک منو میبینن متلک میگن یا دوسم ندارن من تاالان ک ۲۶سالمه فقط گریه کردم و روزی صدبارارزوی مرگ کردم ولی اون هیچوقت تغییرنکرد و منو بخاطر چهرم مسخره و تحقیر کرد الانم ارزومه ک یه خواستگار پیداشه و این خونه برم اگه تواین دنیاحقی داشته باشم هیچوقت نمیبخشمش تنهاحسرت و ارزوم اینه ک کاش خدامنو بارنگ پوست خودش و شبیه خودش می افرید ک زندگیم جهنم نشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی بمیرم چه خبره امشب اینجا همه آرزوی رفتن از خونه رو دارن 😔 بابا بخدا یه روزی ارزو میکنین کاش یه بار سرتونو روی پای مادرتون بذارین و باهاش حرف بزنین من چهار ماه دیگه عروسی می کنم و مادرم برای همیشه از ایران میره 😭 تو رو خدا قدر این لحظاتتونو بدونین دیگه تکرار نمیشن شماها هم پشیمون میشین
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
ساملیک عرض ادب آبجی،فراموش نکن که ظلم پایدار نیس و دستی بالاتر از دسته خدا نیس سعی کن گریه نکنی و قوی باشی میدونم سخته اما قطعا خداوند خواسته اینجوری بشه قطعا حکمتی داشته شاید یه روز به حرفم برسی،دلیله ازدواجت نباید فرار از مادرت باشه چون ممکنه شوهره بدتری گیرت بیاد که اونموقه ارزو کنی برگردی خونه خودتون،سعی کن خودتو سرگرم کنی با کار یا یه حرفه ی جدید