2821
2789
عنوان

دخترا بیاین😕

103 بازدید | 9 پست

ببین اگه نامزدت ک عقدی باهاش با دخترعموهاش رفت و آمد داشته باشه(با شوهراشون و خودشونم ک هستن) و تو بفهمی دخترای خوبی نیستن و باهاشون لجم باشی

بعد غر زدن سر این موضوع بده؟

اصن نامزدم آقاست و تو این فازا نیست

مثلا دیشب یجا دعوت بودن من غر زدم گفت تو دیوونه ای منم دیوونه کردی

چیکار کنم بفهمه دوس ندارم همش کار خودشو میکنه..چون شوهراشون پسرای خواهر خودشن ینی داییشون میشه اصن نمیفهمه هرچی میگم درمونده شدم🤦‍♀️🤔

بعدم دوریم بدون من میره

ما ب غیر از تو نداریم تمنای دگر❤

هر کاری میکنی فقط غر نزن مردا از غر زدن متنفرن ...بشین آروم و با ملایمت بهش بگو که از اونا خوشت نمیاد

شازده کوچولو گفت:آدما کجان؟توی بیابون آدم خیلی احساس تنهایی میکنه                                              مار گفت:کنار آدمام آدم احساس تنهایی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاری میکنی فقط غر نزن مردا از غر زدن متنفرن ...بشین آروم و با ملایمت بهش بگو که از اونا خوشت نمیا ...

وای بخدا خودش میدونه ولی من نمیفهمم چرا خودشو ب خریت میزنه😂😂دیشب گفتم میخوای با اونا رفت و آمد کنی از زندگیم گمشو بیرون

🙄🙄

واسه چی😂😂مشاوره بده خواهرم

یه عمره همسرتون  با اقوام شون  در حال رفت و آمدن 

الان وقتی  شما واکنش نشون می دید ، براشون سخته بپذیرن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
غلط کرده بایییید بپذیر یا من یا اونا

با تحکم  و دعوا و عصبانیت  ب هیچ کجا نمیرسید 

ولی با محبت و آرامش  و سیاست درست   ،  ارج  و قرب تونم بیشتر میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
با تحکم  و دعوا و عصبانیت  ب هیچ کجا نمیرسید  ولی با محبت و آرامش  و سیاست درست ...

آخه چیز زیادی نمیخوام

فقط میگم بدون من نرو

خودم باشم مشکلی نداره