2777
2789
واقعااا بعد این درمان ساده فقط دولت ایران جلوش گرفته که یارانه نده؟؟ بقیه کشورها و دولتها چی؟؟مگه ...

ببین این خانم دکتر میگ داره این بیماری تو المان ب صفر میرسه بخاطر محققین خوبش .خب بقییه کشور ها حتما نرسیدن ب درمانش بعضیام تازه دارن میرسن این خانم دکتر قبلا تو‌کار درمان سرطان بودن حالتم ک تو کرونا موفق شدن شما بجای این حرفا یک سر بزن پیجش مطالب بخون خودت میفهمی من چی میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی چهارتا ذهن بسته مث شماها باشه تو ایران هیچوقت کرونا از ببن نمیره بخدا برین یک سر ب پیج ک دادم بزنین،این پیج هیچ سودی برا دکترش نداره فقد برا بیماران کرونایی دارو معرفی کرده ک برن از داروخانه بگیرن تا خوب بشن 

ببین این خانم دکتر میگ داره این بیماری تو المان ب صفر میرسه بخاطر محققین خوبش .خب بقییه کشور ها حتما ...

من تو کاری به پیج و اینا ندارم حرف غیر منطقی زدی جواب دادم 

۱۰۰درصد آلمان مزشکیش پیشرفته و حتی سرطان های غیر قابل درمان تو کشور ما درمان میشن اونجا 

پیشرفت مزشکی ربطی به یارانه و دولت نداره 

همه را با هم قاطی نکنیم 

خیلی خوبن آلمانیها برن به همه دنیا کمک کنن و تحقیقاتشون بدن با داروهاشون نمیگم فقط به ایران 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من تو کاری به پیج و اینا ندارم حرف غیر منطقی زدی جواب دادم  ۱۰۰درصد آلمان مزشکیش پیشرفته و حتی ...

من ایران گفتم ب بقیبه کشورا کاری نداشتم خودت میدونی این دولت فقد بلده حق مردم بیچاره بخوره 

خانم محترم لطفا از بحث اصلی خارج نشو ادرس پیج ک دادم ببین بلکه توام متقاعد بشی درمان کرونا ساده است ...

خارج نمیشم اینستا ندارم این لینکم که دادی باز نمیشه

اگه شما خیلی خیر خواهی این درمان ساده را تو دوتا جمله اینجا بگو تا همه استفاده کنن

والسلام

خارج نمیشم اینستا ندارم این لینکم که دادی باز نمیشه اگه شما خیلی خیر خواهی این درمان ساده را تو دوت ...

الان خیلی پیج ها برای تبلیغات این حرف میزنن درمان میکنین و۰۰۰

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بچه ها درمان کرونا خیلی ساده و راحته این دولت باز بخاطر سود خودشون سخت کردن ک چهار تا نون خور از بین ...

چیه درمانش ?

چرا نمیگی بشریت و نجات بدی??!!

این بیماری تو تمام دنیا داره کشته میده نه فقط ایران

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

چیه درمانش ? چرا نمیگی بشریت و نجات بدی??!! این بیماری تو تمام دنیا داره کشته میده نه فقط ایران

فقط تقصیر دولت ایرانه مردمش میکشه 

چقدر ما ساده ایم همه حرفی قبول میکنیم این همه کشور پیشرفته تر از ایران تو داروش موندن بجز این خانم دکتر و دولت ایران بخاطر ۴۵تومن یارانه به حرف این خانم دکتر گوش نمیده 

فقط تقصیر دولت ایرانه مردمش میکشه  چقدر ما ساده ایم همه حرفی قبول میکنیم این همه کشور پیشرفته ...

حرفات خنده داره

اون خانم دکترم! یه کلاه بردار بیشتر نیست

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

حرفات خنده داره اون خانم دکترم! یه کلاه بردار بیشتر نیست

عزیزم من دارم از جانب اون خانم حرف میزنم 

دارم دلایل مسخره و خنده دار اون خانم میارم😂😂

یعنی متوجه نشدی؟؟

دیدی چه حرفای مسخره ای میزنه بعد به ما میگه تا یه مشت کوتاه فکر مثل شما تو ایرانه کرونا از بین نمیره

انگار من جلوش گرفتم که نره😂😂

یا بهتره برم ۴۵تومن یارانه ام ببخشم تا دولت بزاره کرونا بره😂😂

خارج نمیشم اینستا ندارم این لینکم که دادی باز نمیشه اگه شما خیلی خیر خواهی این درمان ساده را تو دوت ...

قرص جوشان ان استیل سیستین و ویتامین سی تزریقی و قرص لیکوپن خب عزیزم باید بری شرایط و توضیحات شو بخونی این ک من دادم لینک نیست ادرس پیج ک تو باید سرچ‌کنی ک بالا بیاد