2777
2789
عنوان

کیا اینجورین؟

73 بازدید | 9 پست

همیشه ها و در همه ی مراحل اینکه اینو سرلوحه زندگیش بذاره که👇👇

<< تو هم بخند و بگذر و فراموش کن که... 

دنیا محل گذره >>

نظرتون🤔

من هرچی هم بخندم، به سختی میتونم بگذرم😒😒

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا همین چندساعت پیش😶

همسر گرامی سر یه مساله، خیلی شیک و مجلسی ذوقم رو کور کرد. 

گفتم بیخیال فدای سرم، بیام یکم تو مجازی 

ولی از یادم نمیره😒

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
من خیلی راحت تر از اونی که فکرشو بکنی میگذرم اصلا کینه ای نیستم

واقعااا

چ خوب

من که خیلی کینه ای هستم، البته به لطف همسرگرام و توجه نکردناش تا حدودی گذاشتم کنار

ولی بازم ته ذهنم یادم میاد🥴

من زود فراموش میکنم مسائل ناراحت کننده رو🙃 اگر اهمیت بدی فقط به خودت آسیب میزنی

آره می دونم

ولی خیلی سخته کامل فراموشش کنم

اونم من که از بچگی به کینه شتری داشتن، معروف بودم 🙄

واقعااا چ خوب من که خیلی کینه ای هستم، البته به لطف همسرگرام و توجه نکردناش تا حدودی گذاشتم کنا ...

نه ببین من مثلا نمیگم که  کلا فراموش میکنم آلزایمرنداریم ولی مثلا دیگه اصلا خودمو اذیت نمیکنم یا بخوام قهر کنم یا همش بیاد ذهنم خود خوری کنم انگار اتفاقی نیفتاده نه که وانمود کنم واقعا اینجوری میشم 

تو ماه من بودی ولی سرت به ستاره هات گرم بود....💔
نه ببین من مثلا نمیگم که  کلا فراموش میکنم آلزایمرنداریم ولی مثلا دیگه اصلا خودمو اذیت نمیکنم ی ...

👌❤️

خیلی هم خوب و عالی

انشالله این حرف شما بره تو تک تک سلول‌های مغزم و بمونه که واقعا هیچ چیز ارزش ناراحتیم رو نداره😘

👌❤️ خیلی هم خوب و عالی انشالله این حرف شما بره تو تک تک سلول‌های مغزم و بمونه که واقعا هیچ چیز ار ...

واقعا هم اینجوریه گلم برو تاپیک آخرمو بخون من واقعا اینجوریم حالا خوب یا بد دنیا دوروزه 

تو ماه من بودی ولی سرت به ستاره هات گرم بود....💔