2777
2789
عنوان

در چ حاليد

61 بازدید | 13 پست

شام چي داريد 

چيكار ميكنيد 

خونتون تميزه ي كثيف

خودم شام طبقع بالا خونه جاريمم (قابل توجه دوستان دوماه همه تو قرنطينه ايم و فقط اعضاي ساختمون باهم رفت امد ميكنيم🤪)خونمونم تميزه فقط رژيمم يكم گشنمه 

عمو پورنگ میبینم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم 

مامانم دار شام میپزع منم لش کردع رو میل رادیو جوان میگوشم با پدر😂خونمونم برق میزنع

سلامتی همع مامانا

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خونه م تمیزه. دخترم دراز کشیده با عروسکاش داره عمو پورنگ می بینه. غذاهای توی یخچالو گذاشتم گرم بشه برای شام بخوریم. گوشی رو زدم به شارژ نشستم کنار پریز. منتظرم شوهرم بیاد شام بخوریم خیلی گرسنمه

دارم به شاگردام درس میدم ده دقیقه استراحت دادم، خونم تمیزه، برا عصرانه کیک.پختم، برا شما ناگت مرغ درست می کنم برا پسرم خودم نون و ماست میخورم، فکر خرید خونه هم هستم این وسط شوهرم میگه بذار یه ذره نفس بکشیم از این قسطا بعد، بذار یک سال دیگه، میترسم تا اون موقع خیلی گرونتر بشه، این بود انشای من

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

نشستم جای همیشگیم ینی روی تخت 😬

مجردم دارم فکر میکنم😬

شامم برنج و مرغ داریم انگار

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  

منم پسرم میخواد بخوابه  روگاز براش کباب کردم خورد براخودمونم میخوام برنج بپزم تا یه فکری هم واسه خورشت یاکباب کنم خونمم تقریبا تمیزه ولی خیلی کاردارم و پسرم میگه بایدکنارم بخوابی منتظرم بخوابه پاشم به کارام برسم