خیلیارو میشناسم ک نتونسن تحمل کنن و درهرصورت فقد عشق خودشونو میخان حتی با وجود بچه
منم خیلیا رو مشناسم حتی خیلی بیشتر از تو که عاشقانه ازدواج کردن بخاطر بی پولی با نفرت جدادشدن چون شوهر نتونسته خاسته های زنو تامین کنه زنم کمکم سرد شده و دعوا وبحث ودرگیری اخرشم جدایی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خیلیا رو مشناسم حتی خیلی بیشتر از تو که عاشقانه ازدواج کردن بخاطر بی پولی با نفرت جدادشدن چون شو ...
اینم درسته هر کسی هم ی طاقتی داره و بستگی ب صبر خودشون داره ادم باید از اول چشاشو باز کنه ببینه عایا واقعا میتونه بسازه یا ن بعدم ک هر سختی کشید باید قبول کنه چون تصمیم خودش بوده و هیچ فشاری روش نبوده زندگی ب این اسونیا نیس سختی داره خیلیم داره منتها بستگی داره ما چجوری بفهمیمش
عزیزم سنم کمه اما عقلم درست کار میکنه اینو اطرافیانمم بم میگن و البته هر کس نظری داره اما من شخصا نظ ...
کاملا اقتضای سنت هست که فکر میکنی وقتی عشق باشه میتونی گشنگی بکشی میتونی تمام حسرتهارو تحمل کنی قطعا وقتی 30 سالت بشه و تو اجتماع و دنیای واقعی باشب متوجه میشی پول 99 درصد زندگی.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
کاملا اقتضای سنت هست که فکر میکنی وقتی عشق باشه میتونی گشنگی بکشی میتونی تمام حسرتهارو تحمل کنی قطعا ...
عزیزم این نطر شماست و کاملا با من فرق داره سن ربطی ب این موضوعا نداره خیلی از دخترا تو سن من هستن ک مخالف منن و عاشق پول..و ابنک هرکس ی نطری داره و من کاملا موافق نظر خودمم و با پول مخالفم