2777
2789
عشق شعاره  با عشق میتونی شکمتو سیر کن؟؟؟؟مثلا ناهار عشق میخوری با عشق میتونی ی خونه واسه زندگ ...

دیگ نمیگم عشقت در اون حدم فقیر باشه بالاخره از یجایی ادم شروع میکنه شما کیو دیدی یشبه خابیده باشه فرداش ببینه عه تو پول غرق شده

خیلیارو میشناسم ک نتونسن تحمل کنن و درهرصورت فقد عشق خودشونو میخان حتی با وجود بچه

منم خیلیا رو مشناسم حتی خیلی بیشتر از تو که عاشقانه ازدواج کردن بخاطر بی پولی با نفرت جدادشدن چون شوهر نتونسته خاسته های زنو تامین کنه زنم کمکم سرد شده و دعوا وبحث ودرگیری اخرشم جدایی

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالله عاشق یه مردپولداربشی من توی دادگاه کارمندم چیزایی دیدم که توی ندیدی واسه همین میگم هنوزواسه ...

من هیچوخ نمیخام عاشق ی مرد پولدار بشم عزیزم

پول هیچ اهمیتی برای من نداره

و البته من همه چیزو دیدم منتها من خودمو میبینم ک میتونم کنار بیام و عشقم حتی تو بدترین شرایطم باهاش کنار میام

منم خیلیا رو مشناسم حتی خیلی بیشتر از تو که عاشقانه ازدواج کردن بخاطر بی پولی با نفرت جدادشدن چون شو ...

اینم درسته هر کسی هم ی طاقتی داره و بستگی ب صبر خودشون داره ادم باید از اول چشاشو باز کنه ببینه عایا واقعا میتونه بسازه یا ن بعدم ک هر سختی کشید باید قبول کنه چون تصمیم خودش بوده و هیچ فشاری روش نبوده زندگی ب این اسونیا نیس سختی داره خیلیم داره منتها بستگی داره ما چجوری بفهمیمش

عزیزم سنم کمه اما عقلم درست کار میکنه اینو اطرافیانمم بم میگن و البته هر کس نظری داره اما من شخصا نظ ...

کاملا اقتضای سنت هست که فکر میکنی وقتی عشق باشه میتونی گشنگی بکشی میتونی تمام حسرتهارو تحمل کنی قطعا وقتی 30 سالت بشه و تو اجتماع و دنیای واقعی باشب متوجه میشی پول 99 درصد زندگی.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
کاملا اقتضای سنت هست که فکر میکنی وقتی عشق باشه میتونی گشنگی بکشی میتونی تمام حسرتهارو تحمل کنی قطعا ...

عزیزم این نطر شماست و کاملا با من فرق داره سن ربطی ب این موضوعا نداره خیلی از دخترا تو سن من هستن ک مخالف منن و عاشق پول..و ابنک هرکس ی نطری داره و من کاملا موافق نظر خودمم و با پول مخالفم