2777
2789

پول

چون نمیخام بخاطر پول از عشقم بدم بیاد 

ترجیح میدم هم پولو داشته باشم هم عاشق باشم

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینویادتون باشه عشقی که پولی نداشته باشه خانوادش پشتش نباشن به دردنمیخوره تهش بدبختیه

خانواده پشتش باشن درسته اما مرد اونیه ک رو پاهای خودش واسه وقتیم عشقتو بدس بیاری هیچوخ بدبخت نمیشی با همه چیش میسازی

فرص کن یکیو میخای بعد بخاطر اینک پول نداره ولش کنی اونوخ تو پولو داریا اما دلت یجا دیگس اونوخ پول مف ...

ولی بنظرم یه زن وقتی از طرف شوهرش همه جوره ساپورت بشه مخصوصا مالی. عاشق شوهرش میشه. عشو عاشقی هم که قبل ازدواج داش کلا فراموش میکنه

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

عشق شعاره 

با عشق میتونی شکمتو سیر کن؟؟؟؟مثلا ناهار عشق میخوری

با عشق میتونی ی خونه واسه زندگی بخری؟؟؟مثلا تو عشق زندگی میکنی 

با عشق میتونی لباس بخری بپوشی سردت نشه ؟؟؟؟؟؟؟ مثلا عشق بپوشی

با عشق میتونی داخل برف بارون سوار ماشین خودت بشی راحت بری جایی ک میخای؟؟؟؟مثلا سوار عشق میشی

تمام حرفام درسته اما خودم عاشق شدم هم سوار عشق شدم هم عشق پوشیدم هم داخل عشق زندگی کردم هم عشق خوردم 

خیلی جاداری واسه رشدعقلی من کارم جاییه که آدمای عاشق به خاطربی پولی همدیگرونمیتونن تحمل کنن

عزیزم سنم کمه اما عقلم درست کار میکنه اینو اطرافیانمم بم میگن و البته هر کس نظری داره اما من شخصا نظرم اینه و کسی ک عاشق باشه میتونه کنار عشقش همه چیو بسازه نبازد بخاطر پول ی ادمو طرد کرد

ولی بنظرم یه زن وقتی از طرف شوهرش همه جوره ساپورت بشه مخصوصا مالی. عاشق شوهرش میشه. عشو عاشقی هم که ...

خیلیارو میشناسم ک نتونسن تحمل کنن و درهرصورت فقد عشق خودشونو میخان حتی با وجود بچه