2777
2789
عنوان

چطوری شک کردین؟؟؟😱😱😱

390 بازدید | 28 پست

خانما کـه شوهراشون خـیانت کردن بیان کلآ هرکس عشقشم بهش خیانت کرده بیاید

ازکجا چطوری فهمیدن من میدونم حس ما زنا خـیلی قـویه فکر میکنم جدیدآ شوهرم داره خیانت میکنه از کجا بفهمم حسم دروسته توروخدا راهنمایی کنید؟

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از رفتارش خو 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

جان جدت بیخیال این حس شو.اینقدر فکرمیکنیدبهش تاسرتون بیاد.

تاپیک مفیدبزن نه آموزش خرابکردن ذهن

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

من شوهر آشغالم بهم محل نمیزاشت پیام و زنگ نمیزد بهم اهمیت نمیداد تا قشنگ روز عید رفتم خونشون اون کار داشت رف بیرون برای بار سوم یه خط بی سند تو اتاقش پیدا کردم

❤️

من حدوده ۵ سال با یه پسری دوست بودم خیییلی جلو من فاز مذهبیت برمیداشت خیلیااااا بعد منم فک میکردم واقعا اونجوریه خودشم قصدمون جدی بود خونواده ی اونم میندوس خونواده ی منم قرار بود بره سربازی برگرده نامزد کنیم بعد داشت میرف خدمت من رفتم ببینمش هی گوشی این زنگ خورد این جواب نداد بعد گفت مامانه ولش کن درحالیکه مامانش منو میدونست لازم نبود پنهون کاری کنه بیاد پیش من یا نتونه جلو من جوابه مادرشو بده بعد من بیخیال شدم چون فکرشم نمیکردم اون رفت سمنان خدمت سربازی یه چن هفته بعد دوستش دوسته صمیمیش زنگ زد به من گفت یه چیزی میگم فقط برا خودت تو دختره با آبرویی هستی خونوادت فلانن خودتو الاف این نکن گفتم چطور مگه گفت هیچی تو محلمون یه خانمه بیوه هس مهدی اینو میبره خونشون گاهن گفتم که چی گفت دختر چقد خنگی تو نمیبره که دعای کمیل بخونن😏😏😏بعد من تموم کردم باهاش الانم گیر میده ولی اصلا جوابشم نمیدم

اوهوم از اونا بود که نمازش یه ثانیه دیر نمیکرد ولیییییی نقابشو برمیداشت دیدنی میشد😏😏😏😏

همشون همینن من میخام توافقی جدا شیم مادرشوهر جادوگرم نمیدونی چیکار کرد

ما مردیم اینجام جهنمه....💔