2777
2789
عنوان

عمل بینی🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 91 پست
به نظر من زیادی حساسی اگر بخاطر همچین قضیه ای عقبش بندازی اشتباهه

بخدا من بخاطر بچه ام از همه چی گذشتم همش پیششم و مراقبشم و بهش میرسم اصلا نرفتم واسه خودم دو ساعت خوش  باشم. اینم از عمل ک ارزوشو دارم ولی میگم ی وقت پسرم ادیت نشه 

همه جاریام و خانواده شوهرم عمل کردن

پسرم دنیامه
منم تازه شده ۴ ماه  برعکس من کورتون زدم و جای آمپول فرورفته شده به دکتر که میگم میگه تا ۶ماه ص ...

من ک فعلا میگه با امپول اکی میشه ولی امید ندارم 

اگر بخاد ترمیم کنه نمیزارم میرم با فیلر ترمیم میکنم عمل واقعا سخته مخصوصا ک بچه کوچیک دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار با چسب کل بینی و بین دو تا ابرو وقتی نبود زدم وقتی اومد اصلا نترسید  و واکنش نشون نداد ...

ببین جلو چشمه خودش چسب و باند و بزن که بدونه خطري تورو تهدید نمیکنه

از اونجایي هم که ممکن کبودي داشته باشي دورشو یمقدار بادمجوني طور کن و همونطور که نگاه میکنه باهاش صحبت کن و بهش بفهمون مشکل جدي یا خطرناکي نیست خودش براش عادي میشه دیگه

باور کن به اون صورت هم درد نداره بیشتر حالت کي این دورانه کوفتي تموم میشه س که من اصلا عین خیالمم نبودو ذوق چسب زدنه بعدشو داشتم

سعي کن رو ناخوداگاهت و استانه دردت کار کني و مطمئن باش خوشگل میشي

بخدا من بخاطر بچه ام از همه چی گذشتم همش پیششم و مراقبشم و بهش میرسم اصلا نرفتم واسه خودم دو ساعت خو ...

نه بابا اگر فقط مشکلت همینه برو نمیترسه مطمئن باش من انفولانزا داشتم ماسک میزدم تازه از این فلتری وحشتناکه🤣بچم 15ماهس اصلا نمیترسید کلی میخندید وسعی میکرد ماسک وبرداره

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
من ک فعلا میگه با امپول اکی میشه ولی امید ندارم  اگر بخاد ترمیم کنه نمیزارم میرم با فیلر ترمیم ...

منم باید یا فیلر یا پلاسماجت کنم...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
نه بابا اگر فقط مشکلت همینه برو نمیترسه مطمئن باش من انفولانزا داشتم ماسک میزدم تازه از این فلتری وح ...

خب همون ک گیر میدن بردار خودش ی مشکله خخخخ

البته من ی بار با چسب امتحان کردم ی بار گفت  و بعدش بیخیال شد

پسرم دنیامه
مشاوره میتونی بری پیششون ولی عملا انجام نمیشه

من اگر بدونم عمل میکنن میرم بخاطر کرونا عقبش نمیندازم چون ممکنه نظر شوهرم عوض بشه الانم استرس دارم هر روز میگم پول حور کردی🤣میخوام ببینم هنوز سرقولش هست یانه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
ببین جلو چشمه خودش چسب و باند و بزن که بدونه خطري تورو تهدید نمیکنه از اونجایي هم که ممکن کبودي داش ...

مرسی از راهنماییت گلم.اره این دفعه باید یکم خودمو بادمجونی کنم🤣مثلا کبودیه

ورمو چیکار کنم خخخ

پسرم دنیامه
خب همون ک گیر میدن بردار خودش ی مشکله خخخخ البته من ی بار با چسب امتحان کردم ی بار گفت  و بعدش ...

حواسشو پرت میکنی برو بابا حتما

من اگر بدونم عمل میکنن میرم بخاطر کرونا عقبش نمیندازم چون ممکنه نظر شوهرم عوض بشه الانم استرس دارم ه ...

نه عمل نمیکنن به محض اینکه وضعیت خطر رو بردارن عملا انجام میشه. و خیلیا از قبل تو نوبت هستن.منم منتظرم عملا شروع بشه بعد برم مشاوره

پسرم دنیامه
مرسی از راهنماییت گلم.اره این دفعه باید یکم خودمو بادمجونی کنم🤣مثلا کبودیه ورمو چیکار کنم خخخ

ورم که فقط یمقدار چشت و بینیته که اگه تو اون دوراني که خودتو حاجي فیروز میکني یمقدار پیاز داغشو زیاد کني یذره کبودي که به چشم نمیاد😀