2777
2789
عنوان

عمل بینی🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوباره نیاز به عمل ترمیم دارم متأسفانه ولی بخاطر اون یک هفته دلم نمیخواد باز برم...

ای وای ترمیم سختم هست

اگر میشد ماسک بزنم باز کمتر میترسید پسرم

ولی خب نمیشه مدام ماسک زد

اگرم بخوام بززگتر بشه باید سال ها صبر کنم

پسرم دنیامه
خب فشار نمیاد ب بینی با غذای جامد خوردن

من کلا وقتي بحث غذا باشه زمین و زمانو نمیشناسم فقط غذا🤦🏼‍♀️

بعد تازه من تو اون دوران با غذا و خوراکي خوردن انگار دردمم تسکین پیدا میکرد🤣

خداروشکر مشکلي هم پیش نیومد ولي ماسك و نمیتوني بزني

تو همینروزا یا قبل از عملت هي صورتتو باندپیچي کن که بچه عادت کنه

جدی میشه برام توضیح بدی عزیزم؟سخت نبود؟

ن اصلا تازه من بچم رو پا میخابه از همون شب اول رو پا خابوندمش و کارامو خودم کردم اصلا درد نداره تازه اگ تامپون نداشته باشی میتونی با بینیت نفس بکشی

هنوز ک وقت نگرفتم بخلطر کرونای لعنتی

منم کلی منتظر بودم برا عمل بینی شوهرم قبل کرونا راضی شد وگفت تا برج شش بینیت عمل شده کلی خوشحال بودم اما الان نمیدونم باید چیکار کنم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
من کلا وقتي بحث غذا باشه زمین و زمانو نمیشناسم فقط غذا🤦🏼‍♀️ بعد تازه من تو اون دوران با غذا و خور ...

ی بار با چسب کل بینی و بین دو تا ابرو وقتی نبود زدم

وقتی اومد اصلا نترسید  و واکنش نشون نداد

گفتم بینیم اوف شده

اول گفت در بیارش گفتم ن اوف شده و خندیدم

دیگه اصلا گیر نداد

پسرم دنیامه
من دوباره نیاز به عمل ترمیم دارم متأسفانه ولی بخاطر اون یک هفته دلم نمیخواد باز برم...

منم حفره هام نامتقارنن دکترم میگه خوب میشه چون 4 ماهه عمل کردم و امپول نزده ب خاطر کرونا ولی فکر نکنم خوب شه

منم کلی منتظر بودم برا عمل بینی شوهرم قبل کرونا راضی شد وگفت تا برج شش بینیت عمل شده کلی خوشحال بودم ...

شانس ماست

منم مثلا گفتم تو اردیبهشت و نهایت خرداد عمل میکنم

پسرم دنیامه
ن اصلا تازه من بچم رو پا میخابه از همون شب اول رو پا خابوندمش و کارامو خودم کردم اصلا درد نداره تازه ...

اره دکترم تامپون نمیزاره ینی تو کلینیک بعد عمل در می اره 

عزیزم بچه از پانسمانت نترسید ک بگه در بیارش؟

کبودی نداشتی؟

پسرم دنیامه

به نظر من زیادی حساسی اگر بخاطر همچین قضیه ای عقبش بندازی اشتباهه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
منم حفره هام نامتقارنن دکترم میگه خوب میشه چون 4 ماهه عمل کردم و امپول نزده ب خاطر کرونا ولی فکر نکن ...

منم تازه شده ۴ ماه 

برعکس من کورتون زدم و جای آمپول فرورفته شده به دکتر که میگم میگه تا ۶ماه صبر کن بعد بیا واست اصلاح کنم فعلا ورم داری...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
شانس ماست منم مثلا گفتم تو اردیبهشت و نهایت خرداد عمل میکنم

یعنی دکترا نیستن یا عمل نمیکنن؟