2777
2789
عنوان

گرسنمه+عکس

298 بازدید | 25 پست

امروز قطاب درست کردم. دیگه حال نداشتم ناهار درست کنم. میخوام واسه شام یه چی اختراع کنم😕

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط اومدم ببینم گرسنگي گرسنگي که میگن چه شکلیه🤦🏼‍♀️

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

بقبه همین خمیر رو از گوشت و پنیر پرکن و سرخشون کنه میشه پیراشکی گوشت دوست من 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
میشه توضیح بدی منم درست کنم؟

نصف لیوان ماست

نصف لیوان روغن جامد ذوب شده

یه لیوان آرد

دوتا زرده تخم مرغ

یه قاشق بکینگ پودر

اینا همه رو قاطی کن خمیر بشه. بذار یه ساعت بمونه

واسه مواد میانیش هم مغز پسته یا گردو یا نارگیل رو با یه خرده شکر و گلاب مخلوط ون. گلاب در حد یکی دو قاشق چایخوری.

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
منم گرسنمه حالا باید یه عالمه کار کنم تا نه و ده یه شام بخورم، کاش آماده کرده بود 😭😭

کی آماده کنه

بقبه همین خمیر رو از گوشت و پنیر پرکن و سرخشون کنه میشه پیراشکی گوشت دوست من 

واقعا؟ خوشمزه میشه؟

تا حالا درس نکردم

واقعا؟ خوشمزه میشه؟ تا حالا درس نکردم

امتحان کن با سس گوجه تند لذتشو ببر

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
من فقط اومدم ببینم گرسنگي گرسنگي که میگن چه شکلیه🤦🏼‍♀️

من که دارم تو پیجای آشپزی میگردم تا حس گرسنگیم برطرف بشه😁

بفرما پست اول.... 

🤔😒

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻