2777
2789
عنوان

خانمای جنوبی

95 بازدید | 14 پست

ببخشید من میخام لگیمات درست کنم یه دستور دارم از یه خانم عرب خمیر مایه نداره اما تونت کلی دنگ وفنگ گذاشته الان نمیدونم چکار کنم بدون خمیرمایه خوب میشه؟؟

بوشهری ام نمیدونم لگیمات چیه عکس بده شاید ما چیز دیگه میگیم

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهوازیا...با سلام در خدمت شما هستم

با قیمت استثنایی😍😍

و مکانی تمیز

رنگ لایت شروع قیمت از 100تا250

رنگ کامل شروع قیمت از 30تا 70

ریشه گیری ورنگ شروع قیمت از 30

آمبره شروع قیمت از 100 تا200

بالیاژ شروع قیمت از 100تا200

سامبره شروع قیمت از 100 تا200

ریشه گیری رنگ و لایت شروع قیمت از100تا 150

دکلره کامل شروع قیمت از 30 تا150

ریشه گیری و دکلره شروع قیمت از30تا120

مش کلاهی شروع قیمت از 50تا130

کراتینه صافی و احیاشروع قیمت از300تا800

(طبق اندازه ی مو )

کاشت مژه 50 تومن

#هیدن#روسی#کلاسیک #اداری

(دوستان عزیز خدمات در منزل هست)

$$دوستان قیمت ها محدود هستن$ $

هرکی عکس از نمونه کار خواست به ایدی تلگرامم پیام بده  naval_tamimi@

عزیزم حتما مایه خمیر میخواد من واسه ماه رمضون درست میکنم‌مایه میزارم‌

عزیز‌دلم مرسی که گفتین اخه یه خانم عرب بمن دستورشو داد مایه خمیر نمیزنه خودش دودل بودم چکارکنم تشکر

منم عربم فدات اگه‌مایه نزنی خمیرت پف نمیکنه و موقه سرخ گردن هم‌ جالب نمیشه واسه بار اولت یه لیوان ارد و یه قاشق و نصفی چایخوری مایه بزن با بقیه مواد خوب قاطیش کن بعد۳یا۴ساعت جایی که سرد نباشه بزارش تا خمیر به عمل بیاد بعد هم کم کم سرخ کن من اینجوری درست میکنم 

منم عربم فدات اگه‌مایه نزنی خمیرت پف نمیکنه و موقه سرخ گردن هم‌ جالب نمیشه واسه بار اولت یه لیوان ار ...

مرسی عزیز دلم الان چون میترسم برم بیرون میخاستم بدون خمیر درست کنم اما حالا گفتین خیالم راحت شد صبرمیکنم بیرون رفتم مایه بگیرم