مامانم اینا میگن نه به خودمون حس بدی پیدا میکنم عین پول پرستا داریم رفتار میکنیم😐. شما ک پسر ...
ببین اخه پسری که تورو ندیده و فقط از بابات میدونه برای چی داره نیاد خواستگاریت شایدم علط بگما ولی من خودم عقیدم اینه که پسری که منو ندیده و وضعشم خوب نیس فقط وضع بابامو دیده قطعا به خاطر من نمیاد 😊الان این شده یه وسواس فکری براما 😂😂😂
اخلاقش بهم هیجان بده واسه من بسه. چقدر نگران هیجان منی آخه؟
شوخی می کنم ..دیگه شوخی با هیجان شما تعطیل
توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
من میگم فقط به خودت فکر نکن به اون بچه هاتم فکر کن پسفردا چرا باید از خیلی از نیازاشون بزنن بخازر انتخاب الان شما
دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
منو دیده 😐🤔 نمیدونم ولی من خودمم حس میکنم بخاطر پول خاستگاری کرده . اه اصلا همون بهتر راهش ندادن😂 ...
اها خب خوبه که دیده اخه تو گفتی راش نمیدن خونه گفتم احتمالا ندیده فقط شنیده فلانی دختر داره 😂😂😂 اره گفتم که خوشگلی نون و اب نمیشه مخصوصا برای کسی که وضعش خوب بوده زندگی سختیه باید از خیلی چیزایی که الان فکرشم نمیکنی بزنی سختت میشه به نظرم 😊 هر چند من هیچوقت این پسرای تیتیش مامانی بابا پولدارو قبول ندارما پسری که وضعش متوسطه ولی خودش تلاش کرده هزار امتیاز از یه میلیاردر تیتیش مامانی جلو تره 😀