2777
2789

چرا شیرخشک نمیدی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز زوده عزیزم معده اش خراب میشه گناه داره

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم

دختر من 5 ماهشه کلی تحقیق کردم چون دخترم یه کوشولو آلرژی داره

اول با لعاب برنج روزی دوسه قاشق 

بهد فهمیدم برا الرژی خوب نیست

مفصل تحقیق کردم با لعاب جو دوسر ادامه دادم عاشقشه 😆

بعدش خودم براش سرلاک درست میکنم بعد هم پوره میوه ها

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
دختر من 5 ماهشه کلی تحقیق کردم چون دخترم یه کوشولو آلرژی داره اول با لعاب برنج روزی دوسه قاشق  ...

لعاب جودوسر رو یه لطف میکنی بگی ؟ 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
لعاب جودوسر رو یه لطف میکنی بگی ؟ 

عزیزم بلغور جو دوسرو بشور . از یه قاشق کمتر . بعد یه لیوان اب بریز روش بزار بپزه بعد با قاشق له ش کن ک لعاب بده .سرد ک شد لعابشو بده ب نی نی

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
عزیزم بلغور جو دوسرو بشور . از یه قاشق کمتر . بعد یه لیوان اب بریز روش بزار بپزه بعد با قاشق له ش کن ...

مرسی ..حتما انجام میده ... 💞💞

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
2790
2778
2791
2779
2792