2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 16 پست
چ استفاده ای بااین وضع بیکاری بایه بچه

همین که بچه رو مانع وارت میدونی و میگی وضع بیکاری یعنی من منتظرم کار بیاد در خونم در بزنه . 

بعدم نمیخوام بزنم تو ذوقت چون قسمتت بوده . من تجربه داشتپ نه صد در صد و اکثر کسایی که زود ازدواج کردن باید خیلی صبور باشن تا به پول برسن . شما همون که میگی ۳۰ سالشه ۶ سال بیشتر از تو صبر کرده . تو هم ۶دسال دیگه صبر کن و تلاش کم بهشون میرسی.

منم ۳۱ سالمه یه بچه ۴ و نیم ساله و یه نوزاد ۲۰ روزه دارم . خیلی تلاش کردم از ۲۰ سالگی هر روز دنبال کار و از کارای کوچیک با ساعت و حقوق کم شروع کردم تا رسیدم به کار الانم

آره ولی شوهرم بی پوله

مطمئنن شوهرت یه چیزای مثبتی داره درسته ؟پول و زیبایی چیزهای بادوامی نیستن .شما امروز پول ندارید ممکنه فردا پولدار بشید .۲۴ سال سنی نیست خیلی جای پیشرفت دارید .بعد یه چیز دیگه بعنوان یه زن سعی کن پیشرفتای خودتو داشته باشی نه اینکه خوشبختیتو متضمن پیشرفتای شوهرت بدونی .منم اول زندگیم وضع مالیم افتضاح بود اما کم کم بهتر شد .شکر داده ها را به جا بیار تا خدا نداده هارو هم بهت بده عزیزم 😘

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید