شوهرش معتاده عرق خور یه بار باهاش دعوا کردم که رابطتت با شوهرم قطع کن حالا ازم ناراحته ولی بچه هاش هر ررروز میفرسته خونم تا شب
حتی جواب سلامم به زور میده
{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞
حق با تواهرشوهر شوهرش بده خودش چه گناهی کرده برادرش رو نبینه
خودش که نمیگم نیاد به شوهرش گفتم ارتباطت با همسرم قطع کن
جق داره.سوهرش رو از راه بدر کنه زندگیش خراب بشه خوبه ؟دوتا خواهر بودن شوهر اولی معتاد بود هرچه به خانواده شوهرش به خواهر دومی می گفتند با خانواده خواهرت نگرد گوش نکرد شوهر این یکی هم معتاد شد
تجربه من میگه هر چی با اینجور ادم ها مثل شوهر خواهر شوهرتون بحث کنید از سر لجبازی هم که شده بیشتر دور شوهرت میگرده وسعی میکنه زخم عمیقتری به بطن زندگیتون بزنه با همسرت ومادر همسرت صحبت کن اگه مادرشون سمت شما هست البته وگرنه که فقط همسرتون
چرا خب ولی باید به منم حق بده کی دوست داره شوهرش با رفیق ناباب بگرده
بعدم پس چرا بچه هاش هر روز میفرسته خونه م اگه دلخوره