2821
2789
عنوان

زن داداشم...

651 بازدید | 25 پست

دوستان:زن داداشم بچه سومشو حامله است.واس بچه اولی فشاربالابارداری داشت.بچشو۷ماه برداشتن.دومی رو ۹ماه کامل.حالا سومی تازه متوجه شده فشارداره منک دیدمش بادکرده بود بهش گفتم فشارت بالاست گفت ن چون توخونم دست وپام بادکرده.دیشب بردنش بیمارستان ۸روز دیگه مونده بره توماه ۹بنظرتون بچه ناقص ب دنیامیاد؟تودستگاه میزارن؟یااین مدت بایدبیمارستان بمونه تابره توماه ۹...نگفته نمونه ک پیاده رویی هم کرده!من نگرانم بچه خفه نشه بافشاربالاش.واسش یه صلوات بی زحمت بفرستین ک بسلامتی بچش ب دنیابیاد

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دستگاه ک شاید بزارن ولی سالمه انشالله 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

7 ماهه بچه شو برداشتن ینی چی؟ 

ینی زایمان کرده؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
نه‌‌منم فشارم بالا بود تو۳۶هفته بچه‌روبرداشتن‌‌‌ سالم‌ سالم بود خداروشکر تودستگاهم نرفت

انشآلله اینم بچه روبردارن وحالش خوب باشه

اره ماشاالله.اون ۷ماهه الان کلاس دوم میره امسال.ولی۲۰روز تودستگاه بود

خداروشکر 

انشالله سالم باشن 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
7 ماهه بچه شو برداشتن ینی چی؟  ینی زایمان کرده؟

نه نشنیدی میگین بچش ۷ماهس؟؟سزارین کردن وبچه روبرداشتن گذاشتن تودستگاه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز