2777
2789
عنوان

با سه میلیون میشه سیسمونی خرید؟

457 بازدید | 12 پست

هر وقت حرف سیسمونی میشه 

خواهرم میگه مامان که واسه من چیزی نخرید 

همه رو خودم خریدم 

مامانم قرار بود ۵میلیون بده 

انقدر خواهرم اینطوری کفت گفتم نمی خواد ۳تومن بده بسه!ً

باقیشو خودم میخرم 

ولی خواهرم چرا انقدر میگه  ۱۰ سال پیش دوقلو بچه دار شده. 

واقعا ۵تومن زیاده؟؟؟؟

هرچی هم بگی میگه مامان نخریده خودم خریدم 

منم الان یه بخشیشو خودم میذارم اما خوب حس میکنم خواهرم خیلی هم خوشحال نمیشه از خریدام 

ماتم گرفتم سیسمونی بچینم بیاد ببینه 

خصوصا دختراش 

☹️اصلا حس خوبی ندارم این روزا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سه ميليون ميتوني لباساشو و وسايل بهداشتي بخري يا ك فقط تخت و كمد،خيلي گرونيه متاسفانه،خواهرت بايد شرايطو درك كنه

ده سال پيش پنج ميليون خيلي ارزش داشته ولي الان ارنقدري پول نيست

كدوم شهري؟يه پيج سرويس چوب سيسموني دارم خيلي قيمت مناسبه كارشونم خوبه

بنظر من که نمیشه من فقط پارچه ایاشو که سفارش دادم نزدیک یه تومن شد

منم از خانواده م هیچ پولی نگرفتم چون بنظرمون وظیفه ای ندارن ما قراره بچه دار بشیم اونا چرا تو خرج بیوفتن همه ی هزینه ها رو شوهرم میده 

عزیزم اصلا برات مهم نباشه دیگران چی میگن خوش باش و از امدن بچه ت خوشحال باش سه تومن تو این گرونی چیزی نمیشه  ده سال پیش اینقدر گرونی و تورم نبود 

یاد گرفتم این بار دستانم یخ کرد دستان کسی را نگیرم جیب هایم مطمئن ترست ...

خب اگه مامانت به اون کم داده حق داره ولی اگه ده سال پیش3 تومن داده بد نبوده

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه

حالا خواهرای من کاری ندارن تازه هی میگن برو زودتر خریداتو کن.....ولی با ۳ تومن هیچی نمیشه

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

من سه سال پیش با دو تومن سیسمونی خریدم.

یه تخت کنار مادر. با لباس تا سایز 2 . اسباب بازی در حد دو سه تیکه نوزادی . کالسکه و شیشه شیر و پستونک رو مارک خوب برداشتم. بقیه ایرانی.

کالسکه مارک مون 

شیشه شیر و پستونک اونت 

تب سنج چیکو

اسباب بازی های نوزادی مارک تولو ( در حد 3 تیکه )

لباس های نوزادی مارک های ایرانی مثل تاپ لاین و تیک تاک و..

تخت کنار مادر هم دادیم ساختن زیرش رو کشو دادم و لباس رو اونجا گذاشتم.

خلاصه و مفید. 😊😊لباس ها کهنه شدن رفت و تخت هم بعد دو  سال کوچیک شد و تجزیه اش کردیم و واسش میز و صندلی درست کردیم 😀

الانم با سلیقه خودش واسش سرویس خواب خریدم.

ولی کالسکه و تب سنج و شیشه شیر هنوز که هنوزه داره به بهترین نحو خدمت رسانی میکنه 😂😉

لازم نیست همه سیسمونی گرون بخرن. دوست خودم همراه من 10 میلیون سیسمونی خرید. و الان فرقی بین بچه من و اون نیست. سخت نگیر.

دوچرخه و ماشین شارژی و ...رو میشه 2 تا 3 سالگی با سلیقه و ذوق خود بچه بخرید لازم نیست از روز اول داشته باشه.