2777
2789
عنوان

راهنمایییی

58 بازدید | 15 پست

کسی هست اینجا یکم منو کمک کنه 

دیسب اخر شب همسرم ذفتن منزل یکی از دوست ای صمیمیشون تا نزدیکای صب بیدار بودن .الان خابیدن

هنوزم بیدار نشدن 

تقریبا ی ماهی می شد ک همو ندیده بودن 

الان من خیلی ناراحتم

شماها جای من بودین چ میکردین 

ما عقدیم و همسرم همیشه کنارم بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دوستش خیلی ادم خوب و مودبی هست  میگم چرا تا دیر وقت بیدار مونده  اخه من خودم این دوس ...

عزیززززم مگه مهد کودکه 

خب زندگیه 

بیدار مونده که مونده 

من خودم تا چهار صب تنهایی بیدازم 

عیبی داره مگه 

اینجور بکنی فک میکنه داریدوستشو ازش میگیری 

حسودی میکنه ؟

بابا یه دوسته دیگه خیلی وقتم میگی ندیدتش ادم خرابی هم که نیست 

دوتا مرد بالغ کمی حرف زدن 

این کجاش غیرعادیه 

چرا شماها اینجور میخوایید شوهرتونو خفه کنید با همیشه کنارش بودن .مامانش که نیستی زنشی

فقط خدا 
عزیززززم مگه مهد کودکه  خب زندگیه  بیدار مونده که مونده   من خودم تا چهار صب ...

یکم بیشتر نصیحتم میکنی 

اخه میدونی با خودم میگم این نشه عادتش 

بعد اینکه میگم الان بعد خونه دوستش ینی کجا میخاد بره اگ نیومد پیش من چی 

وای بعد انقد استرس میگیرم ک نگو 

یکم بیشتر نصیحتم میکنی  اخه میدونی با خودم میگم این نشه عادتش  بعد اینکه میگم الان بعد خ ...

وابستشی برا همونه .درکت میکنم ولی خب اینجوری صد در صد به مشکل میخوری باید دوستش باشی زنش باشی نه مادرش 

مردا باید یه وقتایی تنها باشن باید یه وقتایی با دوستاشون باشن باید یه مدت دور باشن از زنشون که دوباره بهش بیشتر از قبل با شور برگردن .این کارارو میکنی فردا ازت دور تر میشه هیچی بیدار شد خیلی عادی مثل همیشه باش غر نزنی ها .اتفاقا بگو اگه ماجرایی تعریف کرد از دیشب مثلا گوش بده ذوق کن .اسیرت که نیست همسرته .جریان زن و شوهر متفاوته .ببین سخنرانی های اقای برمایی رو گوش بده .سرچ بزن نت میاره و واحد قنداب موسیه مصاف هم دنبباال کن همون بری تو سایت مصاف اونجا قندابم پیذا میکنی و ادساین قنداب هم هست تو پیامرسان ها.چند سالته عزیزم؟همسرت چن سالشه؟

فقط خدا 
من 26 همسرم 31 ایشون خیلی پخته تر از من هست 

خب سنتونم مناسبه عزیزم 

و اینکه ایشون یه مرد تو یه سنی هست که وظایف زیاد داره 

کار باید بکنه تو اجتماع باشه و برای شما و خودش و تفریحاتم وقت بزاره 

طبعا باید درکش کنید 

میدونین همسر درست و خوش اخلاق خودتون رو با بچه بازی یا خدایی نکرده حساسیت بیجا نندازید رو دنذه لج .مستقل تر باشین خودتون یه سرگرمی داشته باشین یه کاری یه مشغله دیگه که حالت همیشه کنارش بودن و یه جوری ببخشید اویزان بودن بهش دست نده. 

فقط خدا 
خب سنتونم مناسبه عزیزم  و اینکه ایشون یه مرد تو یه سنی هست که وظایف زیاد داره  کار باید ...

اره حتما 

من خیلی فکر و خیال میکنم 

ب حدی ک دستان ب لرزش میفته 

بخدا همیشه برام بهترینارو خریده هوامو داشته اما همیشه میدونم دوست داره پخته برخورد کنم 

میگه ذهن تو درگیر چی رای بی ارزش نکن 

مغز مگه چقد جا داره 

اره حتما  من خیلی فکر و خیال میکنم  ب حدی ک دستان ب لرزش میفته  بخدا همیشه برام به ...

چرا انقد میترسی عزیزم

اینجوری نباش

اون که شوهر توعه کنارته بهش فضا بده تا خفه نشه

والا مرد خوبیه دستی دستی با خاله زنک بازیا و حرفای چرت این نی نی سایتی ها و اطرافیان مرد خودتو ننداز رو دنده لج

ببین اصلا یه کاری کن کتاب بخون درمورد زندگی زناشویی همین برو قندابی که گفتم دنبال کن

سایت مصاف و اینایستاشونو دنبال کن 

مگه نمیخوای همیشه داشته باشی همسرتو پس راه نگهداریشو یاد بگیر 

مثل یه گل میمونه باید بلد باشی نگهش داری والا با اب دادن زیاد پزمرده میشه

فقط خدا 
چرا انقد میترسی عزیزم اینجوری نباش اون که شوهر توعه کنارته بهش فضا بده تا خفه نشه والا مرد خوبیه ...

میگم تک الان بگه دارم میام پیشت میگم باید مستقیم بیاد سمت من ن چپ ن راست وقتی دیر میکنه انقد عذاب میکشم ک نگو 

ولی اینو هم میدونم شاید بین راه کاری پیش اومد کسی و دید و خیلی چیزا دیگه 

بدبینانه نگا میکنم ب قضیه

افرین کاش یکی داشتم اینارو بهم گوشزد میکرد 

عزیزم همین برو اینایستا یا تل قنداب پر این حرفاست و اینکه خودت بشین مطالعه کن .کلی سخنرانی جالب هست درمورد زن و مرد و این حرفا مال استاد راعفی پور همین بزنی روانشناسی زن و مرد راعفی پور میاره برات .تو همین قنداب پره .تو که عاشقشی روش نگهداریشو بلد شو اسونه 

من میفهممت ها چون خودمم یه تجربه های کوچیکی کردم میدونم بیشتر از همه خودت اذیت میشیفقط 

فقط خدا 
میگم تک الان بگه دارم میام پیشت میگم باید مستقیم بیاد سمت من ن چپ ن راست وقتی دیر میکنه انقد عذاب می ...

نکن عزیزم  اصلا دیگه نمیاد 

غر نزنی بهش اصلا اولشه یه کم نازتو میکشه بعد پدرتو درمیاره

والا من زوجی میشناسم اقاهه سر لج افتاده بیست ساله زهر کرده زندگی زنشو 

فقط خدا