2777
2789
از جای مطمئن بگیر  اشکال  نداره . مثلا خانگی . ننگیر ی  بهتره . من مرغ مینا  داش ...

اصلا اشنايي نداريم به خريد پرنده. مرغ مينا سرو صدا زياد داره يه چيزي ميخام اروم باشه و بچم سرگرم بشه باهاش يني الان نگيرم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق حيوانات م خودم حيوان خانگى دارم خواهشم ازتون اينه براى سرگرمى حيوان نياريد هيچ وقت به خصوص پرنده هاى بيچاره كه تو قفس زندانى ميشن . نگه دارى حيوانات خيلى خيلى مسئوليت سنگينى هست . و فقط كسى كه عاشقشونه ميتونه با نگه داريشون كنار بياد . مطمينا خيلى سرگرمى هاى ديگه هستن كه ميتونن پسرتون رو سرگرم كنن ولى حيوانات واقعا گزينه هاى خوبى براى سرگرمى بچه ها نيستند

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

عزیزم پرنده یا هر حیونی کرونا نمیگیره بلکه اگ فردی کرونا داشته باشه و با دست الوده لمسشون کنه ویروس ب پر و موهاشون میشه . اگر جای مطمعنی میشناسین خریداری کنین . 

اگر دستی میخواین ( ک دستی باشه پرنده ازاده و قفس اذییت نمیشه بهتره) عروس هلندی و مینا و کوتوله 

اگر برای قفس میخواین . اول فنچ بعد مرغ عشق 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
عزیزم پرنده یا هر حیونی کرونا نمیگیره بلکه اگ فردی کرونا داشته باشه و با دست الوده لمسشون کنه ویروس ...

سوالی داشتین در خدمتم

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
ممنونم از راهنماييتون 💐

خواهش میکنم  🌸🌸

من عاشق حيوانات م خودم حيوان خانگى دارم خواهشم ازتون اينه براى سرگرمى حيوان نياريد هيچ وقت به خ ...

من بخاطر اينكه حيوونارو دوست دارم نتونستم تا الان هيچ حيوونيرو به خونم بيارم چون هم مسئوليت داره هم وابستگي مياره برا هر دو ، ولي الان با وجود بچه قضيه فرق ميكنه چون هم بچه ها روحيه لطيفي دارن و صد البته حيوونارو خيلي دوست دارن و اينكه از تنهايي در ميان يه دوست كنار خودشون دارن ..البته برخورد بچه هام  نسبت به حيوونا هم به تربيت خونوادگي ربط داره!! 

خواهش میکنم  🌸🌸

نگهداري كدوم پرنده راحتره؟؟ و سرو صداشم كم باشه ؟؟ 

سوال ديگه اينكه از كجا متوجه بشيم پرنده سالمي از پرنده فروشي ميگيريم چون من الان چندجا خوندم ميگن حواستون جم باشه ممكنه پرنده بيمار بهتون بدن و بعد از اينكه خونه بيارين ممكنه تلف بشن من ازين بابت خيلي ميترسم؟؟ 

نگهداري كدوم پرنده راحتره؟؟ و سرو صداشم كم باشه ؟؟  سوال ديگه اينكه از كجا متوجه بشيم پرنده سا ...

اگر قفسی میخواین اول فنچ بعد مرغ عشق . مرغ عشق از صبح تا شب صدا میکنه و صداشم باعث ازار میشه ولی فتچ صدای ارومی داره و بهتره 

ببینین چن تا نکته رو باید دقت کنین توی پرنده اول ترتیب پرهاشه ک باید صاف و یکدست باشه ‌. بعد مخرجشه ک مبادا چلغوز گیر کنه و چسبندگی داشته باشه یا پرهای مخرج نباید وز یا خشک باشه . چشم و اطراف چشم نباید قرمز و متورم باشه . نوک پرنده باید یکدست و یکرنگ باشه . دست میکنید توی قفس پرنده باید زبل باشه و فرار کنه .اینا نکته های اصلی ی پرنده ی سالمه . 

پرنده ی دستی کمی نگهداریش سخت تره چون توی قفس وای نمیسته و تمام وقت باید پیش شما باشه 

بنطرم فنچ بهترین گزینس براتون 

ممنونم از محبتت عزيزم💓💓

فدات شم😍