2821
2789
عنوان

از دست خودم😪😪😪

67 بازدید | 3 پست

من کنکوریم خیلی تنبلی کردم واقعا خودم تنبلی میکردم برای نخوندن کسی که واقعا بخواد بخونه هیچی جلوشو نمیگیره دیگه گفتم باشه به خودم قول میدم ی برنامه خوب بنویسم نشستم چندین ساعت حرفای دختری که داروسازی قبول شده بود برای برنامه ریزی رو گوش دادم و 22 ام برنامه رو نوشتم خلاصه از هر لحاظی اماده بودم اونروز بخاطر خواب بدم تا 10 صبح خوابیدم و بعدش اینقدر از خودم بدم اومد تا 10 خوابیدم نخوندم فرداش دوباره 8 ونیم پا شدم اما بازم مهمان اومد و شلوغی و کتابخونه نبود اونطور نشد دوباره دیروز فقط 2 ساعت ونیم خوندم چون انگاری همش گیجم از خودم بخاطر 2 روز قبلی و این که همه چی جور بود و نخوندم بدم اومده اصلا دیگه متنفرم از خودم

هرزمان بیدار شدی شروع کن برنامه رو انجام دادن.تمرکز مهمه.نه کمیت.من فوق لیسانس یه دانشگاه دولتی ام

تا حالا از ۹زودتر  و از ده دیرتر برا درس وقت نذاشتم.دست از سرزنش خودت بردار.برنامه تم منطقی بچین.نه رویایی.موفق باشی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرزمان بیدار شدی شروع کن برنامه رو انجام دادن.تمرکز مهمه.نه کمیت.من فوق لیسانس یه دانشگاه دولتی ام ...

ممنونم عزیزم اره فکر کنم بخاطر اینه که من خوابم بهم ریخته خودمو همش بخاطرش سرزنش میکنم

2824
2823
2791
2779
2792