2777
2789
عنوان

بیاین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 24 پست
توی چینای پردس😣😣😣بارها برامون پیش اومده

رفتیم رو مبل پرده رو محکم تکون دادیم نبود باز😢

شوهرم قبلش زیر پردها دیدتش میگفت تا اومدم مبلو بکشم کنار یهو غیبش زد

خرسند سابقم فقط عکسمو عوض کردم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجره پشت پرده رو چک احتمالا یه قسمتش راه داره به بیرون ...خونه قبلی ما هم همین طور بود همه اش می گفتیم خدا از کجا میان یه بار دیدم تو چارچوب در بالاش اصلا معلوم نبود یه سوراخی بود از اونجا میومد 

کامن بزن .دور پنجره و دوره پرده رو.من خودم مارمولک میاد کامن میزنم تا بره

اتفاقا اون دفعه که سم زدیم همین کامن بود شوهرم به کنارهای پنجره .در.هر سوراخی که پیدا کرده بود زده بود...اصن تعجب کردیم این چه جوری زنده مونده😐

اتفاقا اون دفعه که سم زدیم همین کامن بود شوهرم به کنارهای پنجره .در.هر سوراخی که پیدا کرده بود زده ب ...

تو کولری جایی  زیر کابینت هم بزن.وقتی دیدیش به خودشم بزنید حتی اگه فرار کنه میمیره مطمئن باش.

تو کولری جایی  زیر کابینت هم بزن.وقتی دیدیش به خودشم بزنید حتی اگه فرار کنه میمیره مطمئن باش.

اخه یه پسر یه ساله دارم...هرچی رو زمین باشه میخوره بخدا هروز دارم جاروبرقی میکشم...میترسم سم بزنم بهش بره یه گوشه بمیره پسرم یهو ببینتش😣😭