2777
2789
من از وقتی دانشگاه تعطیل شد اینم؛ دیگه حالم داره ازین وضعیت بهم میخوره😭

من متاهلم ی بچه دارم. خانه دارم. حالم داره از خودم بهم میخوره. همچین شدم حوصله بچمو ندارم در طول روز بخاطر این بیخوابیه لعنتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص خاصی مصرف میکنی؟؟؟؟؟؟

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
من از وقتی دانشگاه تعطیل شد اینم؛ دیگه حالم داره ازین وضعیت بهم میخوره😭

منم تقریبا ۵ /۴ روز هفته اینطوریم 

خیلی دیگه خوب باشم ۲ شب اینطوری میشه 

قبلا خیلی اذیت میشدم 

جدیدا از وقتی بیدار میشم حتی شده ۵ عصر باشه برنامه طبق همون وقتی اجرا میکتم که ۷/۶ صبح بیدار میشم 

شده داداشم داشته ۷ صبح میرفته سر کار من تازه وقت ورزشم بوده 😂😂😂

عَلَی الدُنیا بَعدُکَ العَفا...
مترونیدازول 500با آزیترومایسین و شربت لوراتادین

بیشترین تاثیر بهم خوردگی خواب قرص ها هستن بعضی وقت ها میشه

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
منم تقریبا ۵ /۴ روز هفته اینطوریم  خیلی دیگه خوب باشم ۲ شب اینطوری میشه  قبلا خیلی اذیت ...

منم تا یه مدت پیش تا عصر میخوابیدم ولی از ۱۶ ام که برامون کلاس مجازی گذاشتن دیگه نمیتونم بخوابم نهایتا سه چهار ساعت در روز میخوابم اعتیاد شدیدم به گوشی پیدا کردم از دستم جدا نمیشه کلیییی جزوه نخونده و ننوشته م دارم شماره چشمم به نظرم رفته بالا همشم سر درد و حالت تهوع دارم دیگه میخوام سر به کوه و بیابون بزارم لعنت به کرونا😭😭😭

⭐️نور خواهی مستعد نور شو⭐️
کی خریدی و از کجا من که خیلی وقته دنبالشم 

داروخانه . یادم نی بسته ایی ۳۰ خریدم یا یازده ... ۵ ماه پیش بود خریدم . الان اسطوخودس میخورم خوابم میبره ولیی تنبلی میکنم در خوردنش .ب دوستمم گفتم رفت ملاتونین خرید ولی رو اون اثر نداشت یعنی  اون مقاومت میکرد خوابش میگرفت گوشی رو نمیذاشت کنار ... من تا میخوردم با گوشی خدافظی میکردم تلوزیون میدیدم یهو چشمم بسته میشد بلند میشدم تلوزیون ختموش مبکردم لاز میخوابیدم