2777
2789
عنوان

پرت های من💛🧿

566 بازدید | 24 پست

ببین من اگ افسردم حواسم ب لبات هست تو بی هوا بخندی بازم دلم میلرزه

ژینا نوشت

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قشنگ نوشتی ژینا

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
بقیع کع پرت بودنو تاییذ کردن😂

یه دختر شمالی حواسش هست که پرت ننویسه

اینا هنوز تو رو کشف نکردند

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
یه دختر شمالی حواسش هست که پرت ننویسه اینا هنوز تو رو کشف نکردند

از کجا میدونی بچع شمالم😂

ارع ی چیزاییو فقط خودم میفهمم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

از کجا میدونی بچع شمالم😂 ارع ی چیزاییو فقط خودم میفهمم

تو تاپیک های شمالی دیده بودمت گل

منم همینطور یه چیزایی رو فقط خودم میفهمم

تو تاپیک های شمالی دیده بودمت گل منم همینطور یه چیزایی رو فقط خودم میفهمم

اها فداتم

ارع منم حرفای بقیع هم برام مهم نیست

ماجراهای ژینا و پرت هایش😁

شکلات مال خودمه فقط گاهی میزارمش🍫/어녕하세요/شروع چالش چاقی🌹.من میتونم/به یکدیگر دروغ نگویید.انسان است دل می بندد😔/اگه امضامو میبینی برای روح مامان ترنم و می می ناز صلوات بفرست🌹/l love pizza/  ویبلایک نکن بیچاره  از شدم از بس اعلان ام رو چک کردم😕ای/    روح می می ناز و ماما$$٪٪^"٪٪^
😂😂😂ارع پرت زیاد میگم😂😂

دو تا تاپیک پشت سر هم راجب پرت هات😁🤣

شکلات مال خودمه فقط گاهی میزارمش🍫/어녕하세요/شروع چالش چاقی🌹.من میتونم/به یکدیگر دروغ نگویید.انسان است دل می بندد😔/اگه امضامو میبینی برای روح مامان ترنم و می می ناز صلوات بفرست🌹/l love pizza/  ویبلایک نکن بیچاره  از شدم از بس اعلان ام رو چک کردم😕ای/    روح می می ناز و ماما$$٪٪^"٪٪^
دو تا تاپیک پشت سر هم راجب پرت هات😁🤣

ارع پایین ترم پرت گفتم😂😂نمیخوام شاخ بنظر برسم🤣