2777
2789
اگه ی دزد بیاد خونتون دزدی کنه چیکار میکنی؟هیتلرم جواب متقابل داد

سوال

قبل حمله منافقین به ایران

یه قرارداد امضا شد و اتش بس

نظرت راجب اون چیه؟

سوال دوم..بنظر خودت درسته کشوری تا ضعیف میشه تو جنگ و عهدنامه میبنده...بعد که خودشو جمع و جور کرد بزنه زیر همچیز؟؟؟

سئوال دیگه

عربستان پلشت حمله میکنه یمنو میکوبه...تا یمن میخاد جواب بده سریع پیشنهاد صلح میده...نظرت راجب این چیه؟

سئوال اخر

جنگ های اسرائیلو نگا

عمدتا زیر ۲ ماه و یا خودش یا کشورای دیگه فشار میارن رو گروه های مقاومت تا ول کنه و جواب نده

اینا شبیه کار نازی ها نیست؟

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
 سوال قبل حمله منافقین به ایران یه قرارداد امضا شد و اتش بس نظرت راجب اون چیه؟ سوال دوم..بن ...

متفقین قرارداد صلح امضانکردن و دوما اینکه آلمان از عقب افتادگی لهستان استفاده نکرد بلکه منطقه ی سار رو میخواست ک قبل از جنگ جهانی اول متعلق ب المان بود و ب لهستان غرامت دادن 

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست خوبم....ایدئولژی ها هستن که به آدما جهت میدن همین الانو نگا به طریق مختلف داره انقلاب فوحش می ...

ایدولوژیه نازی کشتار نیست نژاد گراییه

و اینکه کاری ندارم که این چیزها که دربارش میگن درست باشه یا شایعات دشمنانش،اطلاع دقیق ندارم چون نه مطالعه زیاد کردم و هم زمان زیادی گذشته من نمیدونم.

ولی در هر حال نژاد پرستی در هر زمانی باشه درست نیست.

زمان حال رو الان میبینم و دنیایی که عده ای توی دنیا دارن ظلم میکنن به کشورهای دیگه ،نمونه بارزش یمن، عده ای ظلم میکنن و قدرتهایی هم حمایت.

برگردیم به سوریه و عراق،آیا اگر این چندتا کشور زیر بار عربستان و آمریکا میرفتن اوضاع کشورشون اینطور بهم میریخت؟!

آیا اگر سوریه متحد ایران نبود این بلاها سرش میومد؟

پس اگر واست نژاد و ایران مهمه دوس دارم نظراتت رو درباره اینها بدونم.

این ایرانه که داره با این ظلمها میجنگه و مبارزه میکنه با این ابر قدرتها

در کل زنده باد ایران و سید حسن نصرالله و جبهه مقاومت

برای آگاهی و حفظ حق کاربران محترم،آقا هستم
و اینکه کاری ندارم که این چیزها که دربارش میگن درست باشه یا شایعات دشمنانش،اطلاع دقیق ندارم چون نه م ...

زنده باد ایران عزیز و جبهه مقاومت و همینطور نازیسم و پیشوا 

متفقین قرارداد صلح امضانکردن و دوما اینکه آلمان از عقب افتادگی لهستان استفاده نکرد بلکه منطقه ی سار ...

منظورم شرایط بد المان در اوایل اتش بس جنگ جهانی ۱ بود...که بعدش بدترم شد...اون منطقه هم یه بهانه یه فندک برای انبار باروت بود

بهر حال خوشحال شدم باهم اطلاعاتمونو تقیسم کردیم

ولی یچیز همیشه ثابت وجود داره

تنها آدم معصوم روی زمین غایبه

پس

همه خوبی بدی دارن وهرچی(+ و-) راجب هیتلر هست میتونه دروغ باشه 

نکته اخرم راجب زیردست ها که گفتی،وقتی مسئولیت قبول میکنی باید تا تهشو بخونی...همین الانم خیلی کارا بپای انقلاب نوشته میشه ولی جز هدف های اون نیست...ضعفه...میتونه لیدرو مثل هیتلر سرب نیست کنه..یا اصلاح بشه(المان مدرن)

موفق باشین

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

همینطور ک ایران ب کمک فلسطینی‌ها میره اون زمان آلمان ب کمک فلسطینی‌ها و مسلمانان بوسنیایی رفت و لشگر مسلمان ۱۳ وافن اس اسو تشکیل داد

منظورم شرایط بد المان در اوایل اتش بس جنگ جهانی ۱ بود...که بعدش بدترم شد...اون منطقه هم یه بها یه فن ...

منم خوشحال شدم امیدوارم خوبی رو تشخیص بدین

همینطور ک ایران ب کمک فلسطینی‌ها میره اون زمان آلمان ب کمک فلسطینی‌ها و مسلمانان بوسنیایی رفت و لشگر ...

گفتم که قبلا بخاطر شاید همین مسائل یجورایی خوشم میومد و دوس داشتم،ولی الان دیدگاه و.تفکراتم تغییر کرده شاید از هیجانات که مقتضای سنمون بود گذشته.

بهرحال به قول اون کاربر محترم چیزهای مثبت ومنفی که دربارش میگن شاید درست نباشه و اینطور نباشه،چون اتفاقی که یک هفته پیش هم افتاده باشه ممکنه چندین جور روایت دربارش مطرح بشه. در کل نسبت به همه چیز باید سعی کنیم حق طلب و حق جو باشیم

برای آگاهی و حفظ حق کاربران محترم،آقا هستم