2777
2789
هیتلر پدر دلسوز اریایی ها بود

نع قاتل نژادش بود

درست فکر کن

تاپیک قبلیت گفتم یچیزایی

همون نکات مثبتی که گفتمو بزار اول حرفم

کاش اسلحه برنمیداشت...یا حداقل تو مرزهای خودش میموند تا اینجوری توف لعنت نفرستن براش

میتونست معمار المان مدرن باشه(هرچند از نظر من بوده دلیلشم گفتم بهت) اما الان تو المانم حرف زدن درموردش توف سربالاس

دوقطبی که ایجاد کرد خودشو پاره کرد...کلی تهمتم بجون خرید

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
کاره بدی نیست تفکیک کردن کشور ما و کشورهای نوردیک جزوه آریایی ها تلقی میشه و کسی بود ک جلوی ظلم و اس ...

فقط چون خودتون و کشورتون جزو برتر ها حساب میشدید فکر میکنید خوبه ؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ ایسم ی رو دوست ندارم فقط چون سنم بیشتره و مطالعه بیشتری از غالب جامعه دارم اینا رپ میدونم برات ...

منم اطلاعات کامل دارم من ی کانال ب اسم نازی سنتر داشتم ک چندین هزار عضو داشت البته ادمین بودم حتی آلمانیم بود خودشون میگفتن هولوکاست فیکه

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است
چقدر اطلاعات دربارش داری؟ میگی پدر دلسوز برای اریای ها ،برای دیگران چی پدری دلسوز بود؟

برای ملتش و قومش خدمت کرد

فقط چون خودتون و کشورتون جزو برتر ها حساب میشدید فکر میکنید خوبه ؟

چرا نباشه شخصی بود ک جلوی تمدن وحشی های اروپایی رو گرفت ب دستورش تمام باغ وحش های انسانی تعطیل شد

نع قاتل نژادش بود درست فکر کن تاپیک قبلیت گفتم یچیزایی همون نکات مثبتی که گفتمو بزار اول حرفم کا ...

تاریخ رو فاتحان مینویسند

منم اطلاعات کامل دارم من ی کانال ب اسم نازی سنتر داشتم ک چندین هزار عضو داشت البته ادمین بودم حتی آل ...

من چیزی که دیدم رو میگم 

هولوکاست فیک باشه یا نه ، حلقه ها و عینک های کشته شدگان اشوییتس کاملا واقعی هست

سردر اشوییتس نوشته کار آزادی است

یکی باید بهشون میگفت آزادی خودش بزرگ‌ترین کاره

برای ملتش و قومش خدمت کرد

نمیدونم منم شنیدم

شما هم برو تحقیق کن

و دیگرانی که میخونن

میدونی طبق اندیشش میگن چند هزار معلول رو کشت بخاطر اینکه ژن معیوبشون به قول خودشون به نسل های بعدی منقل نشه،اینو شنیدی؟معلول جسمی اونم نه معلول ذهنی

منم شنیدم شما هم دربارش اطلاع پیدا کن

میدونستی؟

برای آگاهی و حفظ حق کاربران محترم،آقا هستم
من چیزی که دیدم رو میگم  هولوکاست فیک باشه یا نه ، حلقه ها و عینک های کشته شدگان اشوییتس کاملا ...

آشویتس اردوگاه کار بود ن کوره آدم سوزی 

چرا نباشه شخصی بود ک جلوی تمدن وحشی های اروپایی رو گرفت ب دستورش تمام باغ وحش های انسانی تعطیل شد

صدبار به خودم گفته ام با نوجوان های تازه بالغ بحث نکنم

از پیغامتون یه اسکرین بگیرید ده سال بعد بخونید 

نمیدونم منم شنیدم شما هم برو تحقیق کن و دیگرانی که میخونن میدونی طبق اندیشش میگن چند هزار معلول ر ...

حرف زیاده مدرکی نیست همش ترویج نفرت پراکنی یهودیا علیه پیشواس

صدبار به خودم گفته ام با نوجوان های تازه بالغ بحث نکنم از پیغامتون یه اسکرین بگیرید ده سال بع ...

خنده داره حرفتون من نیاز ب اسکرین ندارم تا جایی ک یادمه الگوم بوده و خواهد بود ن من بلکه تمام اطرافیام امیدوارم شماهم روزی الگوت همچین شخصی باشه

حداقل شما باید اینو بدونی در حق ما ایرانیا خوبی کرد و قرار بود از طریق کوه های قفقاز ب ایران برسه و کمک ایران کنه درمقابله متفقین

تاریخ رو فاتحان مینویسند

اما زمینه که جسد ادمارودفن میکنه

میگی برای قوم و ملتش جنگید

علاقتو کنار بزار یلحظه..الان به مردم بگی المان چی میگن؟

جنس رجه یک؟نازی های عصبانی؟؟؟

جوابش پیش خودت

نظر من اینه میشه بدون جنگ و خونریزی ملتتوهدفتو به دنیا نشون بدی..باروحیه و پشتکار و سخنوری که داشت میتونست نژادشو تا عرش ببره بالا

مثل اکثر شادشاهان سلسه هخامنشی و تک و توک بعدی ها

برنگردی سر موضوع مرکل و اون نژاد خاص و روابط بینشون

ولی

قبول کن کارایی کرد که سالها نژادش چهره بد بگیره

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو