2777
2789

ترسیدم

یقین داشته باش:خدا شنیده، خدا دیده، خدا میدونه.و در بهترین زمان، بهترین اتفاق رو برات رقم میزنه.پس لبخند بزن، صبور باش، قوی بمون.منتظر بمون نه با دلشوره، با امید.چون خدا همیشه بزرگتر از آرزوهای ماست.و هرکس به او توکل کنه، هرگز تنها نمیمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با چه زبونی از کادر،درمان باید تشکر کرد؟

قربون زخم رو صورت هات .

قربون دلت ک جونتو تو مشتت گرفتی و اومدی ازمون مواظبت کنی تا خوب بشیم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

با خدا.انشاءالله هر چه زودتر بیماری تموم بشه.پرستارا و دکترام نفس راحتی بکشن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
    ترسیدم

چون زیبایی واقعی رو نمیبینیم ک داره جونشو واسه ما فدا میکنه 

دنبال چشم شهلایی و ابی و زیبایی ظاهری میگردیم .چرا این جرفو میزنین دلم شکست

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

الههههههی😭خدا به پرستارامون سلامتی بده ، آخی عزیزم ببین برا سلامتی مردمش چیارو تحمل میکنه چه سختیا میکشه صورتش زخم شده به این میگن شیر زن ، اخ خدا دلم گرفت😭 هواشونو داشته باش

چون زیبایی واقعی رو نمیبینیم ک داره جونشو واسه ما فدا میکنه  دنبال چشم شهلایی و ابی و زیبایی ظ ...

ببخشید معذرت میخوام مگه اون عکس خودتون هستین

یقین داشته باش:خدا شنیده، خدا دیده، خدا میدونه.و در بهترین زمان، بهترین اتفاق رو برات رقم میزنه.پس لبخند بزن، صبور باش، قوی بمون.منتظر بمون نه با دلشوره، با امید.چون خدا همیشه بزرگتر از آرزوهای ماست.و هرکس به او توکل کنه، هرگز تنها نمیمونه

چ احساساتی

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
ببخشید معذرت میخوام مگه اون عکس خودتون هستین

ن عزیزم عکس کادر درمانه ک از،بس ماسک میزنن رو دماغشون و صورتشون زخم میشه😔 خیلی سخته همش تو لیاس پلاستیکی باشی و راحت هم نتونی نفس بکشی