2777
2789
عنوان

مامانا بیاین😢😢

80 بازدید | 11 پست

مامانا زایمان خیلی سخته؟ من خیلی به زایمانم مونده اما از الان میترسم من کلا ادم ضعیفیم تحمل دردو ندارم میترسم نتونم طاقت بیارم توروخدا اونایی ک تجربه داشتن بیان بگن چطوری بوده زایمانشون چقد سخته یکم دلداریم بدین😢😢

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من خودم از اون روزی ک فهمیدم باردارم استرس زایمانو داشتم تا دیقه نود.... یه دوستی همش بهم میگفت خلاصه ک باید در بیاد دیگ استرس چیشو داری راستم میگفتم

..... خلاصه بهت بگم الان ک زایمان کردم خندم میگیره از اون همه استرس 

انشالله که براتون راحت باشه،دیگه چه سخت چه اسون باید بری باهاش روبرو بشی بهش فکرنکن از بارداریت لذت ...

نمیدونم سعی میکنم بهش فک نکنم اما خیلی میترسم دست خودم نیست برام تبدیل به کابوس شده

ببین من خودم از اون روزی ک فهمیدم باردارم استرس زایمانو داشتم تا دیقه نود.... یه دوستی همش بهم میگفت ...

راحت بود زایمانت؟

نمیدونم سعی میکنم بهش فک نکنم اما خیلی میترسم دست خودم نیست برام تبدیل به کابوس شده

الانم تو قرنطینه این بهش بیشتر فکرمیکنین ،سرخودتونو گرم کنینن بیکارنباشین بهش فکرم نکنین..

من طبیعی بودم ۴۱ هفته بچمم درشت بود ۴۳۰۰ کیلو.... پدرم در اومد ولی یادت میره ... فقط سعی کن اخرای با ...

همش احساس میکنم ک الان ک میترسم اون موقعه ک تو موقعیتش قرار گرفتم انقد نمیترسم احساس میکنم میتونم از پسش بر بیام نمیدونم چرا

سزارین بود دیگ یکم درد بعدشه.... دیگ مادر ک میشی باید استرسو زیر پا بزاری به این چیزا فکر نکن

اره بلاخره ک باید با ترسم روبرو بشم