2777
2789
عنوان

یه سوال از همه 😉😍

286 بازدید | 48 پست

فرض کنین یکی از بهترین و مهم ترین آرزو هایی که تو دلتون دارین همین الان (که فکر میکنین محاله بهش برسین یا بهتره بگم با تلاااااااااش بیشتری بهش میرسین و یکم دور از دسترس هست)برآورده میشه

چه حسی دارین ؟

و بعد این اتفاق چطوری زندگی میکنید و ازش استفاده میکنین؟

کلا حس و حال بعد از برآورده شدنشو بگین یه جوری که باورتون نمیشه که برآورده شده؟

خواهش میکنم خودتونو تصور کنین و صادقانه و از ته دل جواب بدین 

خیییییییییلی دوست دارم بدونم حس و حالتونو

از این کاربری دو نفر استفاده میکنند   من و دوستم نازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه بهترین هارو براتون آرزو میکنم و همین آرزوتون که تصور کردین ایشالله برآورده بشه😍

من لایکتون میکنم عزیزان😍

از این کاربری دو نفر استفاده میکنند   من و دوستم نازی

خودت تصور کن تو خونه ای ک زنو مردش ۶ ساله منتظر بچه ان اگه بیاد و خونه از سوت و کوری دربیاد و زنه خونه دیگ تنها نباشه چی میشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ی حس عالی

پرواز

سبکی

بی وزنی😍

مرسی ک باعث شدی متصور بشم و حالم خوب بشه😍

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧

بزرگترینش سلامتیه خواهرمه ک باهیچ تلاشی بهش نمیرسم فقط معجزه میتونه منو ب آرزوم برسونه😔😔💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

میگرنه شوهرمه اگ خوب بشع دیگه زندگیم خوب میشه  

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم