2777
2789

من هر کانال خبری زدم چیزی زیرنویس نکرده بود از این خبر نمیدونم خبر به این مهمی اگر تا این حد موثق بود مثل بمب صدا میکرد خدا کنه راست باشه من خودم خواب دیدم از امام حسین میپرسم کی تموم میشخ این مریضی میگن 4 تیر تو خواب خدا کنه هر چه زود تر تموم شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم هنوز نیومده ولی شهریور میاد

هنوز مشخص نیست انگلیس گفته احتمالا تا ۵ ماه دیگه اماده بشه،دردسترس عموم قرار بگیره ۱۸ ماه طول میکشه ،تازه اول به مردم خودش میده

دلم را اشتباهی بردی ،برای پس دادنش هم برنگرد از آن هم گذشتم....
من هر کانال خبری زدم چیزی زیرنویس نکرده بود از این خبر نمیدونم خبر به این مهمی اگر تا این حد موثق بو ...

نه عزیزم به شایعات توجه نکن،انگلیس گفتهتا ۵ ماه دیگه اگه همه چی خوب پیش بره

هنوز مشخص نیست انگلیس گفته احتمالا تا ۵ ماه دیگه اماده بشه،دردسترس عموم قرار بگیره ۱۸ ماه طول میکشه ...

وای اینو از کجا اوردی؟لطفا برای من ژرنال معتبر به زبان انگلیسی بزار نه چیزی که صدا سیما میگه

منم برای شما همسن کارو میکنم

اینجا مییینی نوشته سپتامبر اماده برای عرضه عمومی

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
هنوز مشخص نیست انگلیس گفته احتمالا تا ۵ ماه دیگه اماده بشه،دردسترس عموم قرار بگیره ۱۸ ماه طول میکشه ...

اگر فقط خبر فارسی دوست دارید اینم فارسیش این پیج تا چیزی قطعی نشه نمیزاره

روزهای کرونایی در تهران برای سالمندان 

خانه؟   مرکز نگهداشت سالمندان؟  : البته که  تصمیم آسانی نیست!!

در این روزهای کرونایی مرکز سالمندان الهام با  تجهیزات کامل آماده خدمت رسانی میباشد.

(مرکز توانبخشی و مراقبت های شبانه روزی سالمندان): زیر نظر سازمان بهزیستی کشور سرای بزرگان الهام

با هدف بهبود استقلال بزرگان خانواده، برای تامین نیازهای جسمی، روانی، اجتماعی، شناختی  و عاطفی این عزیزان ، ضمن بررسی شایع ترین مشکلات دوران سالمندی در خانواده های ایرانی و کشورهای پیشرفته و در حال پیشرفت دنیا آمادگی ارایه خدمات مشاوره ای رایگان(از ساعت 10 صبح تا 3 بعدازظهر، طی روزهای شنبه تا چهارشنبه و یا از طریق واتساپ) را برای خانواده های گرامی دارد.

آقای دکتر حسین قاسم زاده، متخصص سالمندی و مدیرمرکز با داشتن سابقه دانشگاهی و تجربی مرتبط، درصدد ایجاد محیطی امن و ارام  برای سالمندان عزیزدر خانه و مراکز نگهداشت بوده است.

با ما در تماس باشید

شماره های تماس برای مشاوره : 

02126201780

09122196964

09112291709

روزهای کرونایی در تهران برای سالمندان 

خانه؟   مرکز نگهداشت سالمندان؟  : البته که  تصمیم آسانی نیست!!

در این روزهای کرونایی مرکز سالمندان الهام با  تجهیزات کامل آماده خدمت رسانی میباشد.

(مرکز توانبخشی و مراقبت های شبانه روزی سالمندان): زیر نظر سازمان بهزیستی کشور سرای بزرگان الهام

با هدف بهبود استقلال بزرگان خانواده، برای تامین نیازهای جسمی، روانی، اجتماعی، شناختی  و عاطفی این عزیزان ، ضمن بررسی شایع ترین مشکلات دوران سالمندی در خانواده های ایرانی و کشورهای پیشرفته و در حال پیشرفت دنیا آمادگی ارایه خدمات مشاوره ای رایگان(از ساعت 10 صبح تا 3 بعدازظهر، طی روزهای شنبه تا چهارشنبه و یا از طریق واتساپ) را برای خانواده های گرامی دارد.

آقای دکتر حسین قاسم زاده، متخصص سالمندی و مدیرمرکز با داشتن سابقه دانشگاهی و تجربی مرتبط، درصدد ایجاد محیطی امن و ارام  برای سالمندان عزیزدر خانه و مراکز نگهداشت بوده است.

با ما در تماس باشید

شماره های تماس برای مشاوره : 

02126201780

09122196964

09112291709

اگر فقط خبر فارسی دوست دارید اینم فارسیش این پیج تا چیزی قطعی نشه نمیزاره

من از خبرگزاریای معتبر دنبال میکنم توزیع جهانی با عقل جور درمیاد؟

من از خبرگزاریای معتبر دنبال میکنم توزیع جهانی با عقل جور درمیاد؟

چرا که نه

وقتی همه خبرگزاری های معتبر نوشتن نمیتونه شایعه باشه

چرا انقدر در برابر خبر خوب مقاومت میکنیم اخه

بهترین دوره‌های آموزش رقص آذری (لزگی) در تهران

- کاملا اصولی

- ویژه آقایان (مربی آقا) و بانوان (مربی خانم)

- از مبتدی تا پیشرفته

- به صورت عمومی و خصوصی

- طراحی و آموزش رقص عروس و داماد

09190396643

مشاهده نمونه کار: