2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکسنی ساخته نشده هنوز که بخواد عرضه بشه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
ایشاالله خودمون واکسنشو میسازیم و محتاج بقیه نمیشیم. ما# میتوانیم

بابا بیخیال مردم دارن میمیرن محتاج بشیم و نشیم چیه آخه!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بابا بیخیال مردم دارن میمیرن محتاج بشیم و نشیم چیه آخه!!!!

مردم خودشون کم مقصرنیستن.

میگن دولت باید زودتر اعلام میکرده. خب حالا که الان کاملا درجریان هستن بازم اکثرا رعایت نمیکنن.

منم نفسم از جای گرم بلند نمیشه دوست عزیز.

دو ماه تو خونم.رنگ بیرونم ندیدم.

80 درصد اونایی که بیرونن از گشنگی و بدبختی بیرونن خالا عیر از یه مشت آدم بیشعور!!

شوهر خودم داره زیر بار قسط و قبض و بدهی روانی میشه من نمیذارم بره بیرون وگرنه از درد مجبوری حاضر بود بره مسافر کشی هم بکنه

چقد باید به ایرانی های مثل شما افتخار کرد

نه به شما افتخار میکنیم که چشماتون رو روی واقعیت بستین!

من به کشورم افتخار میکنم برعکس عده ی دیگه ای

ولی از دزدی و نامردی و فساد زنجیره ای حالم به هم میخوره!

اونان که باعث سرشکتگی ان

نه به شما افتخار میکنیم که چشماتون رو روی واقعیت بستین! من به کشورم افتخار میکنم برعکس عده ی دیگه ا ...

خیال شما راحت باشه. چشمام بازه بازه

مگه بده که میگم خودمون بسازیم واکسنو محتاج بیگانه نباشیم؟

واقعا این جمله انقد برای یه عده سنگین بود؟ 

منم نگفتن موافقم با دزدی و هزارجور غلط دیگه.

انقدر تند نرید توروخدا. درجواب پیام من میتونستین بگید انشاالله. .. دیگه انقد حاشیه رفتن نداره.

باشه.ایشااللع خودمون نسازیم.کشورای دیگع به قیمت خونمون بهمون بفروشن.

فکر کنم اینجوری خوشحالتریم

خیال شما راحت باشه. چشمام بازه بازه مگه بده که میگم خودمون بسازیم واکسنو محتاج بیگانه نباشیم؟ واقع ...

من مگه شما رو ریپلای کردم!!!

نظر کلی خودم رو گفتم

منم دلم میخواست خودمون میساختیم چه فرقی میکنه برای من وقتی سلامتی خودم و عزیزام در خطره!

ولی از این ناراحتم که ما همیشه دنبال قطع ارتباط با تمام دنیاییم!!

انقدری که همین بزرگواران باعث بدبختی مان کشورای دیگه نیستن!

مردم این کشور همه درگیر بحران بی لیاقتی و نامردی عده ای شدن پس به همین خاطر من با هیچکدوم از مردم سر جنگ ندارم چه اونایی که موافقن چه اونایی که مخالفن