2777
2789
عنوان

خوشگی مو خیلی مهمه؟😅💃

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 36 پست
وای جدی؟؟؟تا چقد موندگاری داشته؟

ماندگاریش خیلی خیلی خیلی به خودتون بستگی داره. 

شامپو و ماسک موی فری سولفات، نحوه صحیح سشوار کشیدن، استخر نرفتن، رنگ کردن مو هم قبل از کراتین باشه خیلی بهتره. 

حتما جای خوب باید اینکارو انجام بدین چون تقلب توش زیاده. 

من که هر کی رو دیدم دوباره هم انجام داده. 

برای تقویت و وزی مو و باز سازیه منم استفاده نکردم ولی از کسی که کارش اینه پرسیدم و استفاده کرده مو ...

اون خانم گفت خیلی گرون شده قیمتو نمیدونی عزیزم!!میگم ببینم کدوم ب صرفه تره😅

هرچیز که در جستن آنی آنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کراتین من انجام دادم و بسیار راضی بودم و به همه مو فرفری های وزوزی توصیه میکنم....ولی به کسایی که فرشون وز نداره و پفی نیست و فقط حالت داره و الکی دنبال پول خرج کردن هستند توصیه نمیکنم .

ماندگاریش خیلی خیلی خیلی به خودتون بستگی داره.  شامپو و ماسک موی فری سولفات، نحوه صحیح سشوار ک ...

ولا من اصلا حوصله این کارارو ندارم😅از تنبلی زیاد میخواستم اینکاراو بکنم 

هرچیز که در جستن آنی آنی 
کراتین من انجام دادم و بسیار راضی بودم و به همه مو فرفری های وزوزی توصیه میکنم....ولی به کسایی که فر ...

شما کجا انجام دادین گلم؟هزینه اشم میتونی بگی؟

هرچیز که در جستن آنی آنی 
شما کجا انجام دادین گلم؟هزینه اشم میتونی بگی؟

من اصفهانم  عزیزم....پارسال بهار شد ۷۰۰_۸۰۰ تومن ...که ۲۰۰ تومنم شامپو و ماسک مو مخصوصش هم جدا خریدم.... الانو نمیدونم چقدره

چجوری میزنی ب موهات ؟مگه چقده قیمت این کریستال؟

ظاهرا زیاد هم گرون نشده، من تو یه کانال هستم که خیلی گرون فروشن الان رفتم تو نت قیمت دیدم خوب بود، بعد از حموم یه کوچولو میزنی به دستت و به موهات مخصوصا ته موهات می‌مالی بعدم سشوار میزنی عالیه

ولا من اصلا حوصله این کارارو ندارم😅از تنبلی زیاد میخواستم اینکاراو بکنم 

تنبلی باید ریباندینگ کنی. صافی ژاپنی. 

تنبلی چرااااا

دقت کردی وقتی موهات خوشگل و مرتبه صد و هشتاد درجه روحیه ات بهتره تا وقتی که یه کلیپس میزنی یا با کش سفت می بندیشون. مگه چند سالته؟ به خودت برس دختر

ها🙄

وااا😝ابن نوشته چرا تو تاپیک تو😐

جواب یجای دیگه بود😹😹

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

تنبلی باید ریباندینگ کنی. صافی ژاپنی.  تنبلی چرااااا دقت کردی وقتی موهات خوشگل و مرتبه صد و ه ...

نمیدونم چرا حوصله ام یاری نمیکنه😶با یه سالنی حرف زدم خیلی خوبه کارش میگفت صافی دایمی دارم ۱۲۰۰البته برا اندازه ی موی خودم ک تا شونه اس دیگه نمیدونم اطمینان کنم یانه ولی برای رشدشم فقط ریشه رو شارژ میکنی ۲۱سالمه 😅

هرچیز که در جستن آنی آنی 
ظاهرا زیاد هم گرون نشده، من تو یه کانال هستم که خیلی گرون فروشن الان رفتم تو نت قیمت دیدم خوب بود، ب ...

وای خیلی خوبه اینطوری ک میگین ممنون دوستم 

هرچیز که در جستن آنی آنی 
کریستال زیادی گرون شده، من یه سرم میزنم عاااااااالیه، موهام گره می‌خورد الان لختتتتتت شده

اسمش چیه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نمیدونم چرا حوصله ام یاری نمیکنه😶با یه سالنی حرف زدم خیلی خوبه کارش میگفت صافی دایمی دارم ۱۲۰۰البته ...

صافی دائمی همون ریباندینگه. تماس بگیر بگو می خوام بیام نتیجه کار رو از نزدیک ببینم و بعد تصمیم بگیرم. 

البته ببینی بی شک انجام میدی🤣

اون خانم گفت خیلی گرون شده قیمتو نمیدونی عزیزم!!میگم ببینم کدوم ب صرفه تره😅

تو دیجی بزن ببین چنده

من اصفهانم  عزیزم....پارسال بهار شد ۷۰۰_۸۰۰ تومن ...که ۲۰۰ تومنم شامپو و ماسک مو مخصوصش هم جدا ...

چقد خوب که راضی بودین بعد برای کراتین باید چن وقت یه بار بری برای شارژ ؟چقد دوام داره؟

هرچیز که در جستن آنی آنی