2777
2789
عنوان

حرف دل شوهر.....

440 بازدید | 21 پست

خانما سلام من یه دختر عمه دارم که خیلی بامن درد دل میکنه ...یه ناراحتی تو زندگیش داره واون اینکه اشنایی باشوهرش کاملا اتفاقی بوده و اینا یمدت دوستی میکنن وبهم میرسن .پسره اوایل نسبت بهش بیتفاوت بوده حتی تا یه هفته کامل توخودش بوده و بمرور رابطشون بهتر میشه ..اما همون اوایل چن شب بعد عروسی شوهرش بهش میگه دوست ندارمو نمیخوامت تو دعوا ...میگف یادش میاد که یبار تو ماشین گفته تو اصلا چیزی که فک میکردم نیستی ...میگف خوبه باهام و خیلی محبتا بهم کرده ولی حس میکنم عاشقم نیستو اینا واز این بابت خیلی ناراحت بودو غصه میخورد و تازگیا همین دیروز وسط دعوا بهش گفته بود بروکنار زشت بی ریخت.از من میپرسید ممکنه از ازدواج بامن پشیمون شده ولی تورودرباستی مونده باشه؟؟من گفتم غلط کرده ولی فکرخودمم مشغول شد ..خب هر مردی ممکنه وسطدعوا حرفی بندازه اما بنظرشما ایا این حرف دلشه؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ممکنه دوستتون خیلی کارا کرده باشه ک کلافه شده باشه خوددار تر باشن 

ماهم تو زندگیشون نبودیم ولی این حرفا نباید از دهن مرد در بیاد ک بعضیا متاسفانه زود از کوره در میرن و چیزایی میگن ک شاید حرف واقعیشون نباشه

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام...

نه بابا لابد عصبانی بوده اینجوری گفته رودروایسی کیلو چنده اگه نمیخواست جدا شده بود‌.بعدم میتونه ازش بپرسه بگه فلانی تو از ازدواج با من راضی هستی؟یا اینکه دوست داری من چجوری باشم بهتر از این افکار اذیت کنندس تکلیفش روشن میشه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
[QUOTE=132349232]دختر عمه شما واقعا زشت هست یا مشکل خاصی نداره؟؟؟ زشت منظورم اینه که معمولی رو به پا ...

خودش دوست شده ازدواج کرده پس از نظر قیافش صددرصد مشکلی نداره اما اینکه گفته تو اونجوری که میخواستم نیستی منطورش قیافش نمیتونه باشه یه مورد اخلاقی باشه شاید

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن