2777
2789
عنوان

حرف دل شوهر.....

132 بازدید | 3 پست

خانما سلام من یه دختر عمه دارم که خیلی بامن درد دل میکنه ...یه ناراحتی تو زندگیش داره واون اینکه اشنایی باشوهرش کاملا اتفاقی بوده و اینا یمدت دوستی میکنن وبهم میرسن .پسره اوایل نسبت بهش بیتفاوت بوده حتی تا یه هفته کامل توخودش بوده و بمرور رابطشون بهتر میشه ..اما همون اوایل چن شب بعد عروسی شوهرش بهش میگه دوست ندارمو نمیخوامت تو دعوا ...میگف یادش میاد که یبار تو ماشین گفته تو اصلا چیزی که فک میکردم نیستی ...میگف خوبه باهام و خیلی محبتا بهم کرده ولی حس میکنم عاشقم نیستو اینا واز این بابت خیلی ناراحت بودو غصه میخورد و تازگیا همین دیروز وسط دعوا بهش گفته بود بروکنار زشت بی ریخت.از من میپرسید ممکنه از ازدواج بامن پشیمون شده ولی تورودرباستی مونده باشه؟؟من گفتم غلط کرده ولی فکرخودمم مشغول شد ..خب هر مردی ممکنه وسطدعوا حرفی بندازه اما بنظرشما ایا این حرف دلشه؟؟؟؟

منم وسط دعوا همه چی به شوهرم میگم ولی خوب بعد دعوا هم با اینکه همون عقیده را دارم از ازدواج باهاش پشیمون نیستم چون با این اخلاق گند من هیچ کس نمیتونست یه لحظه دوام بیاره ولی این بدبخت تونست

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان