2821
2789
عنوان

به نظرتون ؟

125 بازدید | 17 پست

دختری که بچه هم نیست یه عالمه خواستگار هم داره خانواده خوبی هم داره چرا همه خواستگاراشو پشت سر هم رد میکنه ؟ یه موردی هست خیلی ذهنمو درگیر کرده فامیل درجه یکم هست اما نمیتونم ازش سوال کنم پس نگین به تو چه ربطی داره

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شاید دلش جای دیگه گیره

نه بابا تو این خط ها نبوده و نیست 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

ی دلیل نداره

هزاران مورد میتونه داشته باشه

شاید از نطر روحی امادگی ازدواج نداره فرقی نداره کی

میتپنه هزار دایل داشته باشه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
دلش گیره😊🙄🎈

بعید میدونم عزیزم 

اونی که میخواد و پیدا نکرده هنوز

آخه اونی که میخواد کیه دیگه خواستگار خوش اخلاق مهندس با در آمد دلاری داره ولی میگه نه 

یا عاشقه یا به کسی خودشو لو داده نظر بود بمن ربطی نداره 

یعنی چی به کسی خودشو لو داده ؟ 

آخه اونی که میخواد کیه دیگه خواستگار خوش اخلاق مهندس با در آمد دلاری داره ولی میگه نه 

نمیدونم کیه از خودش بپرس😐 ولی ممکنه یه نفر از نظر شما عالی باشه از نظر دیگری ن .و به نظرم برای ازدواج باید طرفت به دلت بشینه 

🔫😐
نمیدونم کیه از خودش بپرس😐 ولی ممکنه یه نفر از نظر شما عالی باشه از نظر دیگری ن .و به نظرم برای ازدو ...

کاش میتونستم از خودش بپرسم عزیزم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز