2821
2789
عنوان

یا مکه ی مکرمه

614 بازدید | 27 پست

من بودم 2رو انتخاب میکردم=[

تعداد رای : 57
نظرسنجی
ازدواج با آدمی که خیلی مزخرف و چندش آوریه و اینکه حق طلاق هم نداری
8
14%
گم شدن تو یک جزیره ای که هیچ انسانی توش نیست
27
47%
گرفتن بیماری خییییلی بد
7
12%
دوست شدن آدمی که ازش متنفری با معشوقه:/
15
26%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهارمی رو زیاد نفهمیدم اما خیلی گزینه ها بد بودن چرا این همه راه بد میزاری جلورویه ادم 😡😡😡🤣

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
چهارمی ینی چی؟

فکر کنم دوست شدن با ادمی ک با معشوقت دوسته🤔

به امید مردن 💔💔😔😔😔                          خدانگهدارت دلم❤ تنگ میشه واست 💔جای من نیستی نگی😔 رفتشو جازد 💔خدانگدارت فقط ❤روبه خدا کن 😔حالم خرابه 💔برام دعا کن 💔😔               دعا کن حال دلم خوب شه🙏💔😔                             دعا کن ب چیزایی ک میخوام برسم🙏💔😔

مگ خودمو از سر راه آوردم...اصلا گزینه ۵ هیچکدام😎😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

گزینه ی ۱،خدا رو چی دیدی بلکه عشق بعد ازدواج اینجا بدرد خورد  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...