mig_mig_joooooon مدیر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 538 عنوان بیاید بگید ک... | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 25 پست او این اوضاع قرنطینه و کرونا چیکار میکنید خونه موندین جایی نرفتین؟ منک تو شهر غریبم مامان بابام پیشم نیستن مامان بابای همسرمم نیستن ولی خواهربرادرا هستن ک بااونا رفت و امد نمیکنیم بخاطر کرونا دیگ ب مرز افسردگی رسیدم پسرم ۲۱ ماهشه خیلی دلم براش میسوزه دوسداره بره بیرون بچم. چیکار کنم تاکی قراره اینطوری بمونه؟ کسی مث من هس آیا یا بیرون میرید شماها؟ 1399/01/24 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
*MaRyaM* عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 2495 با ماشین برید بیرون یه دوری بزنید من دخترم میبرم بیرون اما پیاده نمیکنمش نمیشه افسردگی میگیریم ایشالا زودتر ریشه کنشه چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
mig_mig_joooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 538 منم مامان بابام مشهدن با یه دختر هفت ساله و بارداری خیلی سخته چند وقته بیرون نرفتی؟پس همدردیم
lyanaarshida عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 5171 ن ان شاالله ک چیزی نیس عزیزم شاید ی سرماخوردگی سادس خوب میشی انشاالله مرسی دوستم😘 خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
خداجووووووووون عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 82 چند وقته بیرون نرفتی؟پس همدردیم از اول اسفند،من حتی برادر خواهرامم مشهدن لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید ممنونم
mig_mig_joooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 538 اصلا تووکل دنیا معلوم نیست کی از بین میره به نظرم باید این بیماری رو باهاش کنار بیایم و رعایت کنیم و ... چیکار کنم ینی بریم بیرون؟ فعلا ک ما ماشینمونو نمیتونیم تکون بدیم پلاک شهرستانه خودمون تهرانیم جریمه میکنن
mig_mig_joooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 538 خب برو یه هوایی بخور بیا..چی میشه مگه😐😐😐 میترسم بخاطر پسرم خودم اگ تنها بودم میرفتم ولی بچمو میترسم ببرم بیرون
مانلی811 عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 9721 چیکار کنم ینی بریم بیرون؟ فعلا ک ما ماشینمونو نمیتونیم تکون بدیم پلاک شهرستانه خودمون تهرانیم جریمه ... غیر ضروری نه ولی دیگه قرنطینه مطلق هم نه برای تعجیل در امر فرج آقا امام زمان صلوات
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 پسرمو نمیتونم ببرم دلمم نمیاد بچم تو خونه باشه دلش بخاد بیرون بره نبرمش خودم برم بزار تو کالسکه بروتا میوه فروشی .سوپر مارکت... مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
mig_mig_joooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 538 بزار تو کالسکه برو تا میوه فروشی .سوپر مارکت... شوهرم راضی نمیشه میگم بذاریمش تو کالسکه بریم ی دور بزنیم میترسه. میترسه تو هوا پخش باشه بگیریم
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 شوهرم راضی نمیشه میگم بذاریمش تو کالسکه بریم ی دور بزنیم میترسه. میترسه تو هوا پخش باشه بگیریم پس اطلاعاتتون اشتباههویروس تو هوا نیست و نمیمونهتوی بدن فرد زنده میمونه مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا