2777
2789
عنوان

؟؟؟؟؟

242 بازدید | 15 پست

حوصلم سررفته خونه خودمون بودم شوهرم کتکم زد اومدم خونه مامانم...اولش شوهرم پیام داده بود به مامانم که بهش بگو برگرده من کاریش ندارم رسیدم در خونه مامانم کسی در روم باز نمی کرد تو بارون بودم بعد گفتن نشنیدیم مامانم هی بهم میگه غذا بخور، داداشم میگه این چه بچه آیه تربیت کردی ( چون اومدم قهر)

چند بار با صورت کبود اومدم بعد خودم با یه عذر خواهی عین بیخودا بلند شدم رفتم برا همین داداشم میگه خودت میدونی دیگه

از وقتی ازدواج کردم مدام با توهین و تحقیرهای اون روبرو هستم با وجود اینکه خیلی از لحاظ خانوادگی قیافه مالی از اون بالاترم اکثر موافق حرفایی که میزنه واکنش نشون نمیدم و تحمل میکنم اما مثلا بعد دوهفته یهو دوست دارم جوابشو بدم

همه درهای شانس و خوشبختی به روم بسته شده

از زمانی که ازدواج کردم از لحاظ کاری به مشکل برخوردم مریض شدم یا مالم دزدیده شده

شوهرمم از هیچ لحاظی محبت اخلاق مالی و.. نمیتونه حتی ده درصد توقعاتم برآورده کنه

دوست دارم هدف هایی که خودم همیشه دنبالش بودم پیگیری کنم درس بخونم یه مدت کار نکنم کلاس برم به خودم توجه کنم

نمیدونم اگه طلاق بگیرم بعدش چی بشه اما من نهایت تلاشم میکنم اتفاقای خوبی برام بیفته

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

دستت تو جیب خودته خونتو جدا کن طلاقتو بگیر بعضی ها خوی حیوانی دارن انگار 

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همه حرفات فقط حرف داداشت نظرمو بیشتر جلب کرد😐 ببخشید خیلی عذر میخوام برادر انقدر بی خیال😒 به جا اینکه بره فک دامادشونو بیاره پایین که دست رو خواهرش بلند کرده میاد میگه این چیه بچه ای تربیت کردی!😑😑

طلاق بگیر طلاق برای همین رابطه های غلطه و باید این تابو شکسته بشه نترس از این کار مطمئن باش اگر الان زندگیت واسه شوهرت بده خوب میشه بعدش و یه نفسه راحت میکشی و شاید یه کسیه ک واقعا مرد باشه رو پیدا کردی و لذا بری

وحشیه زنگ بزم ۱۲۳🎈😒

حتی اونجا هم زنگ زدم پزشکی قانونی هم که میری میگه باید کبودی وسیع یا آثار وسیع باشه و بهونه های چرت

طلاق بگیر طلاق برای همین رابطه های غلطه و باید این تابو شکسته بشه نترس از این کار مطمئن باش اگر الان ...

منم موافقم 

نماز بخون گلم این مشکلات رو خدا حل میکنه دعا کن باور کن چنان خدا حل میکنه خودت متعجب شی  صدقه ب ...

آره نماز خیلی خوبه آرامش میده

ازدواج عاقلانه بکن

والا اونایی که عاقلانه هم ازدواج کردن بدش طرف رفتارش عوض شده... مثل هندونه دربسته ست... حالا نه همه... ولی دیگه همیشه هم موفق نیست. باید آدم یه مدت در ارتباط باشه بعد ازدواج کنه.

Shadow