2777
2789
عنوان

چرخ گوشت

1222 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من چرخ گوشت مولینکس داشتم خیییلی بد بود گوشت رو لح میکرد و جون میکند چرخ کنه کل دستگاه میلرزید فروختم الان بین دو مارک پارس خزر و پاناسونیک موندم کسی هست جدید سال ۹۶ اینا خریده باشه راضی اخه جنس های قدیمی بهتر بودن الان همه چی بد شده میخوام اوتا که تازه یکی دوساله خریدن بگن گوشت کدوم لح نمیکنه خوشگل موشگل چرخ میکنه؟

تعداد رای : 13
نظرسنجی
پاناسونیک
5
38%
پارس خزر مول بوفالو
8
61%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .اگر میخواهید یک بار هزینه کنید نیمه صنعتی بگیرید.

من خییییلی راضی ام نه گوشت له میشه نه خود چرخ گوشت داغ میکنه.من چندبار چرخ گوشت عوض کردم با هیچکدام مثل این نیمه صنعتی راحت نبودم.

که رمز ماست ایستاده مردن🕊
چند گرفتین؟لوازم خونگی فروشیا دارن؟

من برند ایرانی الکتروکار گرفتم مدلEC17 خود چرخ گوشت5800 با یک تیغه و پنجره ریز ایتالیایی ۳۶۰.

روی هم رفته۶۱۶۰

من از بین چهارراه سیروس و مولوی گرفتم.اطلاع ندارم لوازم منزل فروشی ها داشته باشن

که رمز ماست ایستاده مردن🕊
دوستان من همون پارس خزر مدل بوفالو خریدم راضی هم هستم خوب بود فقط یکم صداش زیاده همین 

استارتر کدوم مدلشا داشتین من یه مدل ۱۴۰۰ وات مولینکس گفتم برام بیارن یعنی بده بگم نیاره ۲۰۰۰ وات هم داشت ک رنده ام داره 

دسدی گلم جواب بده لطفااااا