2777
2789
عنوان

درد کتف چپ

5202 بازدید | 21 پست

سلام خوبین..چند روزه کتف سمت چپم وقفسه سینم درد میکنه ومیسوزه وانگار نفسم تو پشتم گیر میکنه وباید نفس عمیق بکشم تا بالا بیادک اونم برام سخت میشه..چن مدت پیش دکتر قلب رفتم نرمال بود گفت از معدته گاهی نفخ داره ... نمیدونم چرا پشتم میسوزه و نفسم بند میاد استرس هم زیاد دارم نمیتونم کاراموانحام بدم خیلی تو فکرم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخه معده چه ربطی به کتف داره😲احتمالا خدای نکرده واسه قلبت باشه  تو اینترنت سرچ کن جوابتو میده

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
دکتر قلب رفتم اکو انجام دادم قلبم سالم بود...زیر کتفم درد میکنه..

انشالله چیزی نیست عزیزم گفتم که تو اینترنت سرچ کنی جوابش میاد

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....