2777
2789
عنوان

خونریزی

98 بازدید | 4 پست

خانما من از 8فروردین لکه بینی و خونریزی داشتم الان دو سه روزه ال دی میخورم ک بند بیاد بدتر شدم چکار کنم میشه بگید

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

من یه بار اینجوری بودم 

دکتر بهم کپسول مفنامیک اسیدداد فک کنم اسمش همیه 

زود خوب شدم

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

از تخصص_رايگان# تو اينستا از دكتر زنان بپرس 

اگه غير حضوري نتونستن كمكتون كنن بريد دكتر 

ولي اينم بگم هفته پيش مطب دكتر بودم يه مورد همينطور بود بعد كلي سونو و ازمايش دكتر گفتش فقط بخاطر استفاده بيش از حد از گرميجات مثل زنجبيل و زعفرون و عسلِ ...اون خانم بخاطر مثلا جلوگيري از كرونا مصرف ميكرد شديد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید سوزن ویتامین k بزنی تا خونریزیت بند بیاد‌ نباید ال دی میخوردی ال دی هورمونها رو بهم میریزه خونریزی رو زیاد میکنه 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝