2777
2789
عنوان

حسادت

98 بازدید | 4 پست

سلام خانوما'من همسرم یه همکار خانوم داره  با هم بگو بخند دارن سر کار'نمیدونم گاهی شوخی یا شرط بستن مثلا

ولی من گوشیشو چک کردم چند بار یواشکی و چیزی ندیدم'مثلا'در طول یه ماه یکبار زنگ زده بودن بهم'نه پیامکی'هیچی نبود شوهرمم نمیدونه چک میکنم گوشیشو'حالا من حالم خرابه اصلا نمیتونم تحمل کنم این وضعو'البته همسرم تقریبا با همه اینطوره ها'یکم شوخه'ولی چون با همکارش زیاد برخورد داره ناراحتم میکنه'میگم نکنه یه وقت یه حسایی بهم پیدا کنن😵

به هرچی فکرکنی سرت پیاد.پس موج منفی نده .

اینام تاثیرات نی نی سایته 😛

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هرچی فکرکنی سرت پیاد.پس موج منفی نده . اینام تاثیرات نی نی سایته 😛

آره داستان خیانت اینجا زیاد خوندم'فکرم درگیره🤯ولی این بگو وبخند واقعا نمیتونم تحمل کنم'به خودشم نمیتونم بگم چون غرورم میشکنه😩

آره داستان خیانت اینجا زیاد خوندم'فکرم درگیره🤯ولی این بگو وبخند واقعا نمیتونم تحمل کنم'به خودشم نمی ...

اتفاقاً کاملا اشتباه میکنی، زن و شوهر باید رک و پوست کنده حرفهاشون بهم بزنند، بیشترین مشکل زن و شوهرهایی ایرانی سر همینه که حرف دلشونو احساس واقیعیشونو به زبون نمیارن،

بهش بگو،دوست ندارم با همکارت بگو بخند داری، خواهش میکنم دیگه این کارو نکن.

اگرم ناراحت شد، بگو پس توقع داری تو دلم نگه دارم تا تبدیل بشه به یه کینه؟؟