مثل حالت قرص خواب است ولی میگن مکمل هورمون خواب است
حالا سوال من آیا خوبه یا نه
آیا برای معده بد نیست آیا وابستگی میاره یا نه
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
فکر نکنم ضرری داشته باشه، برادر من اختلال خواب داره، مصرف میکنه، وابستگی نداره
من مشکل خواب دارم شب ها بیدار صبح ها هم زود بلند بشم
آیا خوبه خواب اوره یا نه
مشکل معده ایجاد نمیکنه
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
چند روزه من استفاده میکنم خوابم تنظیم شده داروخانه گفت گیاهیه و عوارض نداره بخاطر فشار قرنطی ...
عزیزم پس واقعا خواب اوره دیگه
ضرر داره یا نه برای معده وابستگی نیاره یا نه
بعد عزیزم واقعا من خوابم بده شبا خواب ندارم تا 6،5صبح و بعدم تا دوازده فوق میخوابم
توی نت هم کامل توضیح داده که اگر بی خوابی بخاطر استرس و اضطراب و عوامل اینجوری نباشه و فقط ساعت خواب بدن بهم ریخته باشه تاثیر داره که خدا روشکر واسه من چون شبهای عید تا دیر پای تی وی بودمو ...خلاصه مشغول یهو تبدیل شد به بی خوابی تا صبح که تا این قرص رو خوردم اکی شدم البته ۵ شبه میخورم اما همینکه میتونم راحت بخوابم عالیه
توی نت هم کامل توضیح داده که اگر بی خوابی بخاطر استرس و اضطراب و عوامل اینجوری نباشه و فقط ساعت خواب ...
عزیزممیشه بگی چه مارکی خریدی و برام عکسش را بفرستی
عزیزم من مشکل شدیدمعده دارم دکتر م هم نیست بپرسم با این قرص مشکل به هم نزد ی
فعلا که خوب بوده منم دقیقا از شب ساعت ۱۲ خوابیدن بخاطر قرنطینه و گوشی زیاد دست گرفتن خوابم تا صبح نمیبرد واقعا تو خونه بودن یکماهه بدون دیدن کسی خیلی آزارم میداد که تبدیل شد به این داستان بی خوابی تا صبح حتی گاها ۷ صبح که خیلی آزار دهنده بود که به لطف دکتر داروخانه مشکل حل شد امیدوارم با قطعش دوباره بیخواب نشم و زودتر هم بتونیم از قرنطینه خلاص بشیم
فعلا که خوب بوده منم دقیقا از شب ساعت ۱۲ خوابیدن بخاطر قرنطینه و گوشی زیاد دست گرفتن خوابم تا صبح نم ...
ممنون دوست عزیز
عکس بلد نیستم کلا من همیشه خواننده ی خاموش بودم تو این سالها ولی یه موقهایی که مثل الان ببینم واقعا نظرم میتونه مفید باشه نظر میدم حالا مارکش میبینم میگم یک ورق هم بیشتر نداد گفت ببین اگر اثر داشت ....
عکس بلد نیستم کلا من همیشه خواننده ی خاموش بودم تو این سالها ولی یه موقهایی که مثل الان ببینم واقعا ...
ممنون دوست عزیزم
اگر مارک ش را بگید ممنون میشم