2777
2789

سلام خانوما. واقعا نمیدونم در برابر رفتار مادرشوهرم چیکار کنم میرم خونشون وقتی وارد اشپزخونش میشم یه دست بشورم اخم میکنه نگام نمیکنه میگم برا ظرفا کمک کنم با اخم میگه نه خودم میشورم اگه کمک نکنم یه جور دیکه باد میکنه و میاد سفره را میده به پدرشوهرم میگه پاشو سفره رو بنداز  . نمیدونم کار کنم یا نکنم خونشون واقعا

روزهای خوب به خاطرات خوب تبدیل میشه و روزهای بد به درسهای خوب😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرت تعادل نداره واسه خودت نزار

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

رفتاراش اذیتم میکنه . چند وقت پیش با خواهرشوهر یه اختلافی پیدا کردیم و چند ماه قهر بودیم الان به ظاهر اشتی کردیم ولی شوهرم دلش نمیخواد باهاشون رفت و امد کنه به منم سپرده نه زنگ بزنم نه پیام بدم. مادرشوهرم معتقده که من اتیش انداختم بین خواهر و برادر. مستقیم نمیکه ها ولی بعضی وقتا با گوشه کنایه میفهمونه. 

من خونه خواهرشوهرم که میرم یه سره میوونم تو آشپزخونه اما اون هی میگه برو‌بشین خسته شدی اما میدونم ته دلش خوشش میاد کمک حالش باشم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خواهرشوهرمم  خودشو خیلی میگیره و کم محلی میکنه . اما مادرشوهر کارای دخترشو نمیبینه فقط رو من زومه . دیشبم تولد بودیم من با خواهرشوهر خداحافظی کردم انم سرش زیر بود جواب داد سر بالا نباورد بعدش شوهرم کلی دعوام کرد که خودتو کوچک کردی

من خونه خواهرشوهرم که میرم یه سره میوونم تو آشپزخونه اما اون هی میگه برو‌بشین خسته شدی اما میدونم ته ...

این عمرا بگه خسته شدی زورش میاد یه تشکر بکنه از ادم اصلا عزت احترام حالیش نیس. همه دق دلیش میدونم اینه که با دخترش رفت امد نداریم دیگه. 

مادرشوهر من مثل ندید بدید ها یکی پا بذاره تو آشپزخونش تنش میلرزه بنظرتون چیکار کنم

چون خسیس هس فک میکنه الا یخچال و با جاش میخان بخورن 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰

آشپزخونه شون نرو کمکم الکی بده اگه سفره رو داددست پدرشوهرت توام برو دنبال یه کاردیگه یاازپدرشوهرت بگیرتوبنداز ،زیادی انتظارداره کوزت بشی چون نمیشی خانم اخم میکنه مادرشوهرمنم همینه امامن محل نمیدم دوست داره سالی دوبارکه براشام دعوت میکنه ازصبح برم کارای خانم بکنم منم به دخترش گفتم نمیریم چون مامانت خیلی پیرنیست

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 41 دقیقه پیش
2791
2779
2792