2777
2789
عنوان

پریودی و تست

180 بازدید | 24 پست

اگ شک داشته باشی ک بارداری یانه و پریودم شده باشی 

بعد ک پاک شدی تست بزنی نشون میده ؟!

مثلا ب جا این ک ماه دیگ واستی از پریودیت بگذره بزنی

این‌ماه ک پریود شدی بزنی 😑😕🙄

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پری بشی بزنی که صدرصدمنفی..🌵.

خب شاید مثلا دیر تخمک گذاری و اونا انجام شده پریود شدم  

پاک بشم تست بزنم 

اونقد منتظر بچم صبرندارم واستم‌ماه دیگ باز 😔😔😔

‏تو يه رابطه فقط احترام ميتونه مهم تر از عشق باشه به محض اينكه از بين بره عشق رو هم نابود ميكنه...🖤
به این سرعت که نشون نمیده . باید صبر کنی حداقل چند روز  پذیودت تاخیر بیفته .

اخه اصلا تاخیر نیفتاده

من میگم تست بزنم مثلا شاید تخمگ گذاری دیر انجام شده این‌ماه پریود شدم

تست بعد پاک شدنم نشون میده دیگ‌

نمیده؟؟؟'

خب شاید مثلا دیر تخمک گذاری و اونا انجام شده پریود شدم   پاک بشم تست بزنم  اونقد منتظر ب ...

ای وای . وقتی پریود شدی ، ینی منفی .

تخمک گذاری دیر انجام شده ، در این مورد ربطی نداره . 

پست هات رو خوندم ، شما تازه دیروز پریود شدی . باید بعد پریودت دوباره اقدام کنی ، و صبر کنی اگه از موعدت گذشت و پریود نشدی ، بعد بی بی بزنی .

وقتی پریود شدی دیگه منفیه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑✌

😔

ماه اولمه اقدام کردم 

بعدیهو پریود شدم حالم گرفته شد

ولی هنو امید دارم واس همین‌میگم وقتی پاک‌شدم تست بزنم نشون میده یا نه😥

خب شاید مثلا دیر تخمک گذاری و اونا انجام شده پریود شدم   پاک بشم تست بزنم  اونقد منتظر ب ...

عزیزم فایده نداره چندروز پری بودی؟اگه دوراوکامل گزروندی که ازفکرش بیابیرون...این تخمک گزاری مال کسی که خون ریزش به سه روزنکشه...مثلالک ببیینه اونم روزاول ودوم...

این ماه اقدام کن انشالله توهم مامان میشی🌵

مرابخوان به کاکتوس ماندن....🌵
ای وای . وقتی پریود شدی ، ینی منفی . تخمک گذاری دیر انجام شده ، در این مورد ربطی نداره .  پست ...

باشه چقد بد ولی 

من هنو امیدوار بودم 

میترسم نتونم بارداربشم

اخه مادرم ده سال بچه دار نمیشده

شوهرمم ک دیابت داره 

خیلی میترسم 

😔 ماه اولمه اقدام کردم  بعدیهو پریود شدم حالم گرفته شد ولی هنو امید دارم واس همین‌میگم وقتی ...

نه عزیزم این ماه بی خیال شو

حالا حالا ها کلی وقت داری برای مادر شدن ، طوری نشده قیافتو این شکلی کردی بابا✌✌😍😍😍😍😍

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
اخه اصلا تاخیر نیفتاده من میگم تست بزنم مثلا شاید تخمگ گذاری دیر انجام شده این‌ماه پریود شدم تست ب ...

عزیزم جسارتا چند سالتونه ؟

وقتی پریود میشی ، ینی باردار نیستی، 

بی بی چک بعد از پاک شدن دیگه معنی نداره .

مجدد باید اقدام کنی . اگه پریود نشدی ، بی بی بزنی و اگه شدی ینی بارداری مجدد منتفیه.

⁦♥️⁩⁦♥️⁩