2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم

152 بازدید | 13 پست

ی روز نیس به مریضیم فک نکنم تو بارداری اولم که بچم سقط شد دکتر ی دارهایی داد که چیزی نمونه ازش بعدشم گرمی زیاد خوردم که سقطم کامل بشه ولی نشدو بقایا داشت بعدشم دیگه کارم به کورتاژ کشید قبلش دکتر منو معرفی کرد به دکتر بیهوشی که نوارقلب بگیره حالا نمیدونم از خوردن اونهمه گرمی و قرص بودیا از استرس ولی فشارم بالا بودگفت فشارت بالاس ی هفته دارو داد گفت بخور هفته دیگه بیا هفته بعدش رفتم بازم بالا بود از اونموقع که یک سال میگدره تا الان فوبیا فشار خون گرفتم میترسم گوشت قرمز بخورم گرمی بخورم همش احساس میکنم فشارم میره بالا احساس سردردم میگیرم چه گلی بگیرم تو سرم بعضی وقتا فک میکنم با این حالت فوبیا که دیگه نمیتونم بچه داربشم تو رو خدا برام دعا کنید این فوبیام از بین بره هر کی میتونه کمکم کنه تورو خدا دلم بچه میخواد کمکم کنید ی راهی جلو پام بذارید میترسم نشه دیگه سنمم داره میره بالا به دادم برسید  

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

الهی خب برو یه دکتر خوب گرمی نخور میتونی باردار بشی ربطی نداره که ازالان برو یه دکتر زنان خوب دارو بده تاسه ماه استفاده کنی بدنت اماده بشه بعد اقدام به بارداری کن

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از استرس و نگرانی فقط فشارت بالا بوده مطمین باش

من خودم وقتی استرس داشته باشم فشارم خیلی میره بالا

درحالیکه در حات نرمال فشارم پایین هست همیشه

یادمه بارداری به یه دلیلی رفتم یه دکتر دیگه اینقدر فشار بالا بود که دکتر تعجب کرد...

ولی پیش دکتر خودم همیشه فشارم نرمال بود

از استرس و نگرانی فقط فشارت بالا بوده مطمین باش من خودم وقتی استرس داشته باشم فشارم خیلی میره بالا ...

چیکار کنم چطور خودتو ریلکس میکنی اتفاقی برا بچت نیفتاد

خواهر شوهر من با وجود چاقی و فشار بالا سه تا بچه سالم آورد فقط سزارین شد.الانم خودش سالمه.نگران نباش ...

اخه من فشار دومم بالا بود دکترشم منو بیشتر ترسوند

اگه دکتر خوبی بود بجای ترسوندن راهکار میداد.نگران نباش.

از اونموقع فوبیا گرفتم هر جا دستگاه فشار میبینم حالم بد میشه حاملگی هم که هر دفه دکتر میری فشار میگیرن چه گلز بگیرم به سرم خدا نمیدونم

از اونموقع فوبیا گرفتم هر جا دستگاه فشار میبینم حالم بد میشه حاملگی هم که هر دفه دکتر میری فشار میگی ...

خب بگیرن.اینهمه دکترای خوب و دارو .میدونستی استرس و نگرانی یکی از علل فشار خونه؟؟

خب بگیرن.اینهمه دکترای خوب و دارو .میدونستی استرس و نگرانی یکی از علل فشار خونه؟؟

خب آره همین استرس بیچارم کرده بیچاره شوهرم اونم دلش بچه میخواد ولی من میترسم