خانما من عاشق یه آقایی شدم بعد ۴ سال باهم دوست شدیم و یک سال و دو ماه باهم بودیم ...اولا خیلی خوب بودیم خیلی مهربون بود و پیگیرم بود تااینکه من به گروه های تلگرامش و فالو کردنای اینستاش گیر دادم چند مورد اینجوری دعوا داشتیم تااینکه رفت ولی با التماس دوباره برگشت .بعد اون هی میرفت و هی برمیگشت جوری که من میرفتم سمتش بلاک میکرد از همه جا و وقتی که من میگفتم نمیخوامت میومد سمتم....من همه کار براش کردم از کادوهای گرون قیمت گرفته تا شستن لباس تا صبحونه بردن براش و هر کاری بگید کردم که جذب محبتم بشه اما همیشه سر اینکه با یه سری دخترا تو مجازی راحت بود دعوا داشتیم تااینکه گفت میخوام برم من این و شنیدم گفتم باشه چون میدونستم بگم نه و فلان بددهنی میکنه ...راه افتادم سمت خونمون که دویید دنبالم گفت نرو همه چی درست میشه نگران نباش ،تااینکه اومدم خونه بهش زنگ زدم گفتم بمون و از این حرفا گفت من واقعا خسته شدم همش دعوا میکنیم به خدا اعصابم نمیکشه ....و اینکه خواستم بلاکم کنه تا انلاینیشو نبینم وبه زور بلاکم کرد .تو اینستا استوریام و میدید پستام و لایک میکرد ولی پیام میدادم جواب نمیداد فقط میخوند ....تا انقدر اصرار کردم تا بلاکم کرد الان دو ماهه گذشته ...همیشه کات میکرد برمیگشت ولی این دفعه خیلی طول کشید .اینم بگم فقط برای کار میاد تهران و از شروع کرونا کارش تعطیل شد رفت شهرستان ....به نظرتون برمیگرده ؟؟ یااگه بیاد تهران بهم زنگ میزنه که ببینتم ؟؟ من نمیخوام باهاش باشم خیلی عاشقشم ولی نمیتونه بامن کنار بیاد احتمال زیادم دوسم نداره ولی اولا خیلی داشت .الان ولی دلم میخواد زنگ بزنه و جواب ندم دلم میخواد فقط برگرده ولی بگم نمیخوامش ...به نظرتون میاد .؟؟؟؟؟
چند سالتونه؟ قرار بود ازدواج کنید؟ خب جانم شمام معلومه دوستش نداری دیگه همون بهتر که نیاد و تموم شه ...
چرا دوسش ندارم عزیزم ؟؟؟ تاپیکم و درست نخوندی .من یک سال بددهنی و همه چی رو تحمل کردم دیدم درست نشد فقط رفت و اومد حالم و خوب و بد کرد وگرنه من میمیرم براش .این و میگم چون میدونم نمیتونه من و دوس داشته باشه چون اخلاقاش با من خیلی فرق داره اسم این لجبازی نیست ...عاشقی فقط به این نیست که زور بزنی طرف برگرده گاهی اگه خیلی عاشقی باید بزاری هر جور که حالش خوبه باشه به نفع هر دوئه .....
آخه میگی می خوام بیاد سراغم و پسش بزنم که اینجوری دلت خنک شه. شایدم واقعا دوستش داری من جزییات نمیدونم. رابطه جنسی هم داشتید؟ اگر جوابت مثبته که این شمارو بیشتر وابسته میکنه و اونو دلزده.