mamanyashar مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 217 عنوان خانماي خياط و هوشمند 85 بازدید | 8 پست سلام گلاي تو خونه..من ميخوام الگو كشي به روش متري اموزش بدم و ويديو بگيرم براي فروش يه پيج تو اينستا هم دارم ولي نميدونم چطوري اين ويديو ها رو بعد به كسي كه خواست بفروشم يعني براش بفرستم لطفا يكم راهنمايي كنيد 1399/01/24 | 15:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pari۷۴ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2310 یکی اینجوری دیده بودم تو یه کانال خصوصی حالا تل یا اینا فیلمارو اپلود کرده بود آدرس میداد کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
mamanyashar مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 217 یکی اینجوری دیده بودم تو یه کانال خصوصی حالا تل یا اینا فیلمارو اپلود کرده بود آدرس میداد اخه من ميخوام جدا جدا بفروشم شايد يكي مثلا ميگم فقط الگو دامن به اين روش بخواد
pari۷۴ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2310 فیلم رو تو سایت پیکوفایل آپلود کن لینک دانلود رو بهش بده کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
nikajoonim عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 603 کاش منم مشکل الگو کشیم حل میشد ،برا خودم میدوزم احساس میکنم خوب نمیشه ولی برا بقیه عالی میشه ،نمیدونم چرا؟؟؟میتونی هرکدوم جدا جدا فیلم بگیری بذاری تو تلگرام،یا ایکنه عکس بگیری ،ولی خدایی روش دوخت هم بذار خیلی بدرد میخوره وخداوند عشق را آفرید...
mamanyashar مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 217 کاش منم مشکل الگو کشیم حل میشد ،برا خودم میدوزم احساس میکنم خوب نمیشه ولی برا بقیه عالی میشه ،نمیدون ... مرسي عزيزم .اره روش دوخت هم وقت كنم حتما ويديو ميذارم ولي يكم زمان بره اگه ديدم درخواست ميشه حتما
nikajoonim عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 603 مرسي عزيزم .اره روش دوخت هم وقت كنم حتما ويديو ميذارم ولي يكم زمان بره اگه ديدم درخواست ميشه حتما موفق باشی ،حالا راه انداختی آدرس پیجتم بزار برامون وخداوند عشق را آفرید...
mamanyashar مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 217 موفق باشی ،حالا راه انداختی آدرس پیجتم بزار برامون اين پيجمه (مزون ژيكان ) mason_zhikan مدلاي دوختم ميزارم الان و استوري هم ايده لباس و مانتو ميذارم هميشه اگه دوست داشتيد بيايد
nikajoonim عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 603 اين پيجمه (مزون ژيكان ) mason_zhikan مدلاي دوختم ميزارم الان و استوري هم ايده لباس و مانتو ميذارم هم ... حتما عزیزم،چک میکنم پیجتو وخداوند عشق را آفرید...